פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים ככה הוא ירשום + או - לפי מה שצריך printf (" %+d x^2 + %+d x + %+d = 0 ", a,b,c );
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים מחבר אם כבר העלת את זה...אז איך באמת אני מציג משוואה כמו שצריך כי אם אני עושה מה שזה שמעליי אמר זה עדיין מראה לי ככה:ax² + -bx +- c =0ובלי IF....עם תנאים אני יודע איך להציג...השאלה אם יש דרך אחרת...
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר לא זה לא...אם אני יעשה כמו שאמרת, מה שזה יעשה זה רק ישים לי + לפני המקדם...והרי אני צריך להציג שני פתרונות...לכן זה יציג לי פעם אחת(כשכל המשתנים שליליים):1-1iופעם שנייה:1--1
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אני לא מבין מה הבעיה. זה עובד טוב: printf (" (%d)x^2 %+dx %+d = 0 ", a,b,c );
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר טוב...כנראה שאני לא מסביר את עצמי מספיק טוב:אני צריך להביע במשוואה הריבועית גם מספרים מרוכבים(ז"א שאם דלתא<0 אז מכפילים את הדלתא ב1- ואז עושים שורש ובפרינט רושמים " i "...ז"א שעבור הערכים הבאים:1-,2-,3-הדלתא שווה למינוס ולכן נכפיל ב1- את דלתא ונקבל + נוציא שורש והתוצאה אמורה להראות כך:X1:-1-1iX2:-1+1iואם אני יעשה כמו שאמרת זה יראה כך:X1:-1+-1iX2:-1--1iוזה לא מה שאני צריך...האם יש דרך לכך שאם הוא יזהה ++ הוא ירשום רק + אחד ואם הוא יזהה -- הוא ירשום + ואם הוא יזהה -+ הוא ירשום -?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אתה יכול להשתמש ב IF מקוצר במתשנים ולהוסיף משהו כמו:printf("%c%d",(i>0)?'+':'',i);
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.