עבור לתוכן

מעוניין לקנות צורב די וי די

Featured Replies

פורסם

או קי אז אבא טס לחול וחשבתיל נצל את זה...

איזה צורב די וי די להגיד לו לקנות לי?

אני רוצה משהו טוב אבל לא יקר מידי....

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל צורב ב 250 שקל עדיף כבר לקנות בארץ, בגלל האחריות.

פורסם

אני מצטרף להמלצה של x-dude.

תקנה בארץ את NEC ND-3540, או את NEC ND-3550 (לא ממש ברור לי מה ההבדל ביניהם).

אם אתה צריך DVD-RAM (קרוב לוודאי שאתה לא צריך את זה), אז תקנה את NEC ND-4550.

במידה ואתה מעוניין ב-LabelFlash (כמו LightScribe) אז תקנה את NEC ND-3551 או את NEC ND-4551.

פורסם
  • מחבר

מה זה DVD-RAM?

פורסם

אנא קרא את הFAQ שנמצא בסטיקי בראש הפורום.

פורסם

מה זה DVD-RAM?

מה הסתם כונן DVD...פשוטו כמשעמו כמו שאומרים חחח...

פורסם

מה הסתם כונן DVD...פשוטו כמשעמו כמו שאומרים חחח...

זה DVD ROM ולא DVD RAM

פורסם

DVD-RAM זה בערך כמו DVD-RW, רק שיש לו יותר נפח, הוא יותר אמין, וגם הרבה יותר יקר.

פורסם

זה לא ממש אותו דבר...

DVD RAM מתפקד כHD לכל דבר, RW צריך בשביל זה כל מיני טריקים של פאקטים ו/או mt rainer בקומבינות, ועדיין זה לא עובד טוב כמו DVDRAM

פורסם

אפרופו DVD עם איזו תוכנה צורבים איתם כי התקנתי 796 גרסאות נרו ואיזי סידי קריאטור ולא הצלחתי לצרוב על דיוידי יש לי צורבLG איזה 4 חודש ולא מצליח לצרוב בשום תוכנה

פורסם
  • מחבר

זהו הכל מסתדר...לא הבנתי תram

ההיתי בטח זה איזה משהו מתוחכם אבל לא ...זה סתם טעות..

פורסם

זה לא ממש אותו דבר...

DVD RAM מתפקד כHD לכל דבר, RW צריך בשביל זה כל מיני טריקים של פאקטים ו/או mt rainer בקומבינות, ועדיין זה לא עובד טוב כמו DVDRAM

DVD-RW גם כן יכול לתפקד כמעין HD עם Drag-to-Disc של Roxio.

לגבי שימוש ב-DVD-RAM כ-HD, זה אפשרי והרבה יותר יעיל ואמין מ-DVD-RW, אבל זה מאוד איטי ויקר בטירוף.

[ U S A lR ][/\][ link=topic=154781.msg1305856#msg1305856 date=1133544488]

אפרופו DVD עם איזו תוכנה צורבים איתם כי התקנתי 796 גרסאות נרו ואיזי סידי קריאטור ולא הצלחתי לצרוב על דיוידי יש לי צורבLG איזה 4 חודש ולא מצליח לצרוב בשום תוכנה

בעיקרון, אתה אמור לקבל תוכנת צריבה ביחד עם הצורב, אלא אם כן קנית אותו Bulk.

לצריבות של CDs ו-DVDs, אני משתמש ב-Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב-Nero Burning ROM 6.

יכול להיות שאתה צריך להתקין Update כדי שתוכנת הצריבה תזהה את הצורב.

פורסם

DRAG TO DISC משתמש באחת השיטות שציינתי, packet write או mt. rainer שזה גרסא משוכללת שלו (שאין אותה בכל צורב).

וזה עדין נחשב בעיני טריקים ולא native support

פורסם

הצורב עצמו אמור לספק תמיכה ב-Drag to Disc? לפי מה שהבנתי, מדובר בתוכנה שמפרמטת את הדיסק ומאפשרת לעבוד איתו ב-Explorer כאילו שמדובר בכונן רגיל. אתה בטוח שיש צורך בתמיכה מצד החומרה? במידה וכן, אז אני מניח שכל הצורבים החדשים תומכים בזה (מדובר בתוכנה די ישנה - מספר שנים).

DVD-RAM מזוהה ב-Windows XP וב-Windows 2000 (גם Windows 9x?) כדיסק שאפשר לקרוא, לכתוב ולמחוק אליו דרך ה-Explorer בלי התקנה של תוכנה?

ברור שמבחינה טכנולוגית DVD-RAM עדיף על DVD-RW, אבל המחיר שלו בשמים.

פורסם

ברור שמבחינה טכנולוגית DVD-RAM עדיף על DVD-RW, אבל המחיר שלו בשמים.

מחיר זה עניין יחסי. אם אתה מקבל למשל גיבוי ברמה המקצועית הכי גבוהה בעלות של 30 שקל, לכל החומר החשוב שלך המתעדכן תכופות אז זה מחיר ממש זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים