עבור לתוכן

קירור ואריזה של מחשב לעבודה ב 3D-MAX

Featured Replies

פורסם

ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז

אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו

Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX

GA-K8N-SLI

Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5  x2 680

GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E 

בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON

אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד

בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו 

אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר

תודה

פורסם

כל עוד אתה לא מתכנן אוברקלוק תלך על איזה קירור סטנדרט

אם אתה הולך לעשות לך על הביג טייפון למרות שאני לא אוהב אותו

פורסם
  • מחבר

ובאיזה מארז כדאי לשים את המחשב

חשוב לי שקודם כול יהיה לו מספיק קר וגם עדיף שקט

פורסם

מה התקציב?

פורסם

אמרתי לך כבר קודם. בשביל מחשב שקט צריך:

1) קרור שקט וחזק למעבד(ה BT יהיה מצויין).

2) מאווררי מארז שקטים סטייל ה GLACIALTECH 120 או מאווררים סטייל ה THERMALTAKE THUNDERBLADE או ה VANTEC STEALTH שיהיו פחות שקטים אבל יכניסו יותר אוויר מהגלאשייאל. קח את ה VANTEC זה יתן לך איזושהיא פשרה.

3) ספק שקט סטייל ה ENERMAX NOISE TAKER

4) מאוורר ציפסט שקט, שקשה מאוד למצוא. אפשר לשים ציפסט פסיבי ואיזה מאוורר גדול יותר שיזרוק עליו אוויר (למשל לתקוע אותו בדופן המארז מול הציפסט).

5) כרטיס מסך עם קרור איכותי. לא עם קרור פסיבי. אם אתה רוצה גם שקט אז ה GLACIALTECH NORTH POLE או ה SILENCER 6 REV 2. האחרון גם יוציא את האוויר החם החוצה.

6) מארז גדול ומרווח. עם מקום ללפחות שני 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה. למשל 6A19 של COMPUCASE . אפילו 6919 של COMPUCASE שקצת יותר גבוה. כמובן אנטקים למיניהם שיהיו יותר יקרים.

פורסם

the ac siltanium is a good case that has alot of what your looking for,a good and quiet psu,good circultion,very quiet,and great looks.

there is no need for a bt,you can get a glciartech igloo that will do the job quiet and its cheap.

the 6600GT 256mb is too pricy compare to preformance,at its price you can get a X800GTO,even one with passive cooling.

the sli motherboard is a waste,you can get a better board for the price...and gigabyte are entry level mobo producer,i might even say that ecs has the same quilty as the gigabyte,and ecs is one of the lowest level mobo producer.

because of those resons i will offer you to get a abit an8 ultra or an8 sli if you realy want the sli...both have passive cooling and a high quilty build,and a price almost equal to the gigabyte boards.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים