עבור לתוכן

היום שציפינו הגיע.... Sygate Firewall מת

Featured Replies

פורסם

הבנו שאתה רוצה לרמוז לווארז.. לא מצחיק פשוט..

ובכל מקרה,אני משתמש בכלל בראוטר ככה שאני לא רוצה גם הגנת חומרה וגם תוכנה :)

• תגובות 75
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח אחי תאמת תחשוב ככה כולם אומרים ישלי פרו איךך בדיוק חח טוב אם אתם אומרים גם לי יש פרו אני לא רומז לווארז קניתי כמו כולכם פה!! :kopfpatsch::xyxthumbs:

פורסם

עכשיו נוספה לך אזהרה על ספאם. מרוצה?

פורסם

אני משתמש בכלל בראוטר ככה שאני לא רוצה גם הגנת חומרה וגם תוכנה  :)

הפיירוול של הראוטר לא חוסם תוכנות במחשב שלך שמנסות לגשת לאינטרנט בלי אישור, לכן רצוי להשתמש גם בפיירוול תוכנה וגם בפיירוול חומרה.

ל-ZoneAlarm Pro 6, בנוסף להיותו Firewall מצויין שלא מכביד על המחשב, יש לו גם Anti-Adware לא רע.

פורסם

ואיך הגירסא החינמית שלו?

פורסם

לא ניסיתי אותה.

פורסם

שאלה - יש לי את הסיגייט מותקן כבר הרבה זמן... הוא לא הפסיק לעבוד או משהו... למה שאני לא אשאיר אותו פשוט?

פורסם

כמו שכבר רשמו פה אתה יכול להישאר אבל הוא יהיה חסר תועלת בקרוב כי לא יצאו עידכוים חדשים! וכלום

פורסם

אין כמו Symantec

לא מבין למה אתם שונאים אותה

ה Internet security 2006 מצוין!

פורסם

זולל משאבים יקר לרוב עידכונים חרא לפי דעתי לעומת זאת סיגייט יש כמובן גרסה חינם שמגינה אפילו טוב יותר מהנורטון וכמובן חינם

פורסם

זולל משאבים יקר לרוב עידכונים חרא לפי דעתי לעומת זאת סיגייט יש כמובן גרסה חינם שמגינה אפילו טוב יותר מהנורטון וכמובן חינם

זולל משאבים? לי אין בעיה עם זה.

יקר? כאילו שהיית הולך וקונה את זה..הרי במילא המחשב שלך עובד כל היום ואתה מוריד דברים ,אתה ועוד הרבה "צדיקים" בפורום הזה.

פורסם

צודק אחי לא צריך ללכת רחוק כל כך פשוט רואים שעד היום דיון הטורנטר לא נסגר ומבינים כמה אנחנו צדיקים :xyxthumbs:

אבל עכשיו תאמת הוא אכן זולל משאבים בטירוף לא מספיק הנורטון 2005 שלי זולל אם היה לי גם נורטון סיקוריטי זה בלכל יזלול

פורסם

מה עם הפירוואל של kaspersky?

פורסם

האנטי וירוס שלהם נחשב אחד הטובים בעולם ואני חושב אפילו הטוב ביותר יחד עם AVG אבל בקשר לפיירוול לא ממש יודע תראה תנסה זון אלרם "פרו" הוא מעולה ;)

גם יש לי אנטי ספיי טוב

פורסם

אני עובד כבר שנים עם BlackICE. אמנם אני לא סובל APPLICATION CONTROLים למיניהם ולכן אצלי הוא מכובה - אבל האמת, אני ממש לא צריך אותו.

ה BLACKICE נוח מאוד לתפעול, שקט, לא מכביד על המחשב ועושה את העבודה שלו יופי טופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים