פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אהלן חברי פורום מדע וטכנולוגיה.אחותי היא סטודנטית שנה רביעית לעיצוב תעשייתי, והיא מעוניינת ליצור מעין צורה מקרח, בעזרת שימוש המקפיא הביתי שלה.האם ישנה אפשרות (באמצעים ביתיים) ליצור את הקרח כך שיהיה שקוף (כמו הפסלים הללו שמדי-פעם רואים בטלוויזיה) לחלוטין, ולא לבן?ניסינו מים מזוקקים, ולשים את התבנית בקופסא, אך אלאס, עדיין הקרח לא שקוף...ישועה?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים הקרח נעשה שקוף כשהוא מתחיל להימס.ראיתי פעם בטלוויזיה (נראה לי בריפלי'ז) שבשביל לגרום לפסלי הקרח להיראות ככה, מעבירים עליהם להבה כדי שיתחילו להימס.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים תבדוק פה:http://www.trackertrail.com/survival/fire/ice/rb/rbfirefromice3.html
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני ראיתי פעם שעושים על הקרח בקיטור כזה חם אולי האדים של הקומקום יעזרו לך שווה לנסות!!!
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים olay areka shlo ose oto lo shakofmaim mezokakim amorim leiot shkofim shem kfoimtenase maim bli melah (olay amezokakim aio im)batahnot delek yesh kerah shakof ki o bli melah
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים קרח נראה עכור כי יש בתוכו כל מיני "מזהמים" - בועות אוויר, אבק וכו'. כשמים הופכים לקרח יש להם נטיה לדחוק החוצה את המזהמים, אך התהליך מופרע אם הקירור מהיר מדי. נסו לקרר את המים לאט. שווה לנסות גם לקרר רק פאה אחת של הכלי, כדי ליצור קירור הדרגתי ממש. ואולי כדי לנסות גם מים מזוקקים.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים הטריק הוא לקרר מפנים החוצה, ככה יש זמן לבועות האויר לצאתואיך עושים את זה???
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים תוקעים מוט ממתכת באמצע של מה שרוצים להקפיא ופשוט מקפיאים את המוט מתכתזה יהיה קצת מסובך לדעתי. לפחות למשתמש ביתי.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים למה?פשוט לוקחים מוט מתכת קטן, מקפיאים אותו כמה שאפשר, אחר כך לוקחים מים ומקררים אותם כמה שיותר קרוב לנק' הקפיאה, מכניסים את המוט לכלי ושמים במקפיא, אם המוט היה קר מספיק (יותר קר מדפנות הכלי) הקרח יווצר ממנו והלאה וכך יהיה זמן לאויר לברוח
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים תנסה תראה אם אתה מצליחאו כמו שאומרים לילדים קטניםלך תראה אם אני בשירותים.אין מצב בחייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שאתה עושה את זה לבד בביתועוד בצורת פסל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.