פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים של gb הקטע בקניה הזאת היא לשם יופי וביצועים יותר נוטה ליופי מערכתאז ככה במערכת הקירור של גיגה בייט המשאבה טובה יותר מזו של tt והרדיאטור בסדר כך שאין צורך להחליףהבעיה שלי היא עם הקירור שיושב על ה cpu שהוא מכוער לטעמי ובא עם אור כחול חזק שאני לא מעוניין בובכל אופן חשבתי להחליף את הקירור שיושב על ה cpu למשהו אחר לא יקר ,שיהיה יפה ..:]אני גם רוצה להוסיף למערכת את ה- Thermaltake 207 Water Level Indicatorואת - Thermaltake Flow Indicator for liquid cooler systemהשאלה אם אני יכול לחבר להם את הצנרת הזאת שהבנתי שהיא יותר עבה..תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר ממש לא נראה לי כאילו רק משאבה עולה לי בסביבות ה 600 שקל ככה ברגיל יוצא הרבה יותר יקר וחשוב לי מאד היופי ומערכות יקרות לא ממש יפות לטעמי..
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים since when does pumps cost 600nis? you can get a nice pump for 150-200nis
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים לא חובה משאבה של מערכת קירור מים, יש משאבות של אקוריומים שהם עם פילטר עם הכל במחירים חמודים !!! בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר since when does pumps cost 600nis? you can get a nice pump for 150-200nisאיפה ראית דבר כזה?ואני מעוניין במשאבה למחשב לא מת על הקומבינותאם אני מוציא כבר סכום כזה של כסף לא בא לי לבנות אקווריום במקום מחשב..:\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.