עבור לתוכן

האם יש אפשרות ל OC ל6600GT על ספק TT 400WATT?

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי ספק של TT 400WATT שעלה לי בערך בסביבות ה240 שקל וכרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP,PENTIUM 4 3GHZ,1GB RAM ולוח אם של INTEL דגם D865GLC,הספק יחזיק OC לכרטיס מסך,OC בינוני עד 110 בליבה 200/300 בזכרונות איך שיצא :) אני לא כל כך יודע כמה אפשר לעשות ל6600GT,בכל מקרה,אפשר?

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל יש לי גם שאלה בקשר לנושא

יש לי ספק HEC 400

השאלה היא אם אני יכול לעשות אובר קלוק מטורף?????

למעבד לכרטיס מסך ולזכרון

תודה

פורסם

גם וגם.. :xyxthumbs: שני הספקים בסדר יחסית..

פורסם

נראה לך שאני יכול להגיע אוברקלוק ממש טוב איתו?

פורסם

גם וגם.. :xyxthumbs: שני הספקים בסדר יחסית..

אני חולק עליך.. גם לי יש סתפק של TT ו420W והוא ממש לא יציב.. לא הייתי ממליץ.. אולי אובר קטן אבל לא משהו רציני.

פורסם

ומה עם שלי אני הזמנתי גופי קירור למעבד ולכרטיס מסך ואני רוצה לעשות אובר רציני

גופי קירור: big typoon ו v1

אז אני צריך להחליף ספק או שאפשר להשאר עם שלי תודה

פורסם

ומה עם שלי אני הזמנתי גופי קירור למעבד ולכרטיס מסך ואני רוצה לעשות אובר רציני

גופי קירור: big typoon ו v1

אז אני צריך להחליף ספק או שאפשר להשאר עם שלי תודה

מה זה אובר רציני בשבילך ? 800 מגה הרץ ?900 מגה הרץ ? הספק יחזיק את זה בכיף

אובר רציני לא נעשה עם קירור אוויר.. :xyxthumbs:

פורסם

אין קשר בין OC לכרטיס מסך ולספק, או יותר נכון, כמעט ואין קשר.

הספק חשוב ל OC למעבד ולזכרונות, לא ממש לכרטיס מסך.

עם 6600GT אתה תוכל להוסיף 50-100 לליבה ומשהו כמו 80-140 לזכרונות, זה הטווח הרגיל בדר"כ, תלוי באיכות הרכיבים.

אני למשל הוספתי 70 לליבה ו 120 לזכרונות בלי ארטיפקטים. הצלחתי לסחוט עוד 30 מהליבה אבל התחילו להופיע ארטיפקטים.

עם TT420 אתה תוכל לעשות OC יפה מאוד, אין עם זה שום בעיה. זה כבר תלוי בלוח, במעבד וב HTT שלך. כמה שהם יחזיקו.

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין OC לכרטיס מסך ולספק, או יותר נכון, כמעט ואין קשר.

הספק חשוב ל OC למעבד ולזכרונות, לא ממש לכרטיס מסך.

עם 6600GT אתה תוכל להוסיף 50-100 לליבה ומשהו כמו 80-140 לזכרונות, זה הטווח הרגיל בדר"כ, תלוי באיכות הרכיבים.

אני למשל הוספתי 70 לליבה ו 120 לזכרונות בלי ארטיפקטים. הצלחתי לסחוט עוד 30 מהליבה אבל התחילו להופיע ארטיפקטים.

עם TT420 אתה תוכל לעשות OC יפה מאוד, אין עם זה שום בעיה. זה כבר תלוי בלוח, במעבד וב HTT שלך. כמה שהם יחזיקו.

קודם כל יש לי TT 400WATT ולא 420,דבר שני יש לי מעבד 3GHZ SOCKET 478 ,שלוש זכרונות של 256 של HYUNDAI,והשלישי של SPECKTEK,ז"א 1GB RAM, ולוח אם של אינטל D865GLC שאם אני זוכר טוב הוא עולה כיום בערך 640 שקלים,

לינק ללוח:http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/

אז אתה אומר כל הרכיבים האלו יספיקו לי לOC מוצלח?, כי אני חושב שם אני יעשה אני יכול לעשות אחד ממש ענקי,הכרטיס שלי בלי OC עומד על טמפ' של 39-37 בליבה ו26-29 בזכרונות במנוחה,ד"א יש לי AGP

פורסם

אי אפשר לדעת עד לאן אתה יכול להגיע. תנסה ותדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים