פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים תראו אני חושב על מה שמשתלם יותר דהיינו עזבו כסף עכשיו יש הבדל גדול בין ה 16 mb buffer לבין ה 8 mb buffer ???
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים אל תיקח WD!היה לי האר-דיסק שלהם במחשב הקודם שלי ותוך חצי שנה (שהמחשב היה חדש,והארדיסק היה עליו חצי-שנה) האר-דיסק נפרד מהעולם :'(.יש מספיק חברות טובות שניסיתי במשך חיי:Hitachi (היה לי אחרי הWD במחשב הישן שלי בגלל שהWD נפרד מהעולם,ועד היום האר-דיסק פועל כמו שצריך).Samsung (עכשיו יש לי אותו במחשב הנוכחי שלי,המחשב עומד חצי שנה,חברה מצויינת).Maxtor (שמעתי עליה רק טוב,אבל לא ניסיתי אותם).תיקח אחת מהם.יש כל כך הרבה חברות,למה דווקא לקחת WD?!
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים זה שלך היה דיסק אחד דפוק שלהם לא אומר שום דבר על החברהלי היה מקסטור שמת תוך חודש - so what?ניסיון אישי של אדם אחד לא מראה על שום דברבשביל לבדוק אמינות צריך לבדוק על קבוצה מאד גדולה
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים WarzeManזה שהתקלקל לך WD לא אומר שכולם ככהלי אישית התקלקלו שני Maxtor, בחברה מתקלקלים גם IBM\Hitachi גם Seagate... אז מה זה אומר לא לקנות אותם?ד.א.: אצלי אישית דיסקים WD לא התקלקלו מאז 1997
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים .Samsung (עכשיו יש לי אותו במחשב הנוכחי שלי,המחשב עומד חצי שנה,חברה מצויינת). בעיקר אהבתי את הקטע הזה. ואם עוד שבוע (חלילה וחס) ה Samsung שלך ישבוק חיים אז הם יהפכו באחת מחברה מצויינת לחברה גרועה. בשביל לבדוק אמינות צריך לבדוק על קבוצה מאד גדולה :xyxthumbs:וחוץ מזה ש WD חברה טובה אמינה וחלק מהדיסקים בעלי ביצועים טובים (מאוד) והכי חשוב תענו לבן אדם על השאלה העיקרית אם יש הבדל בין 8 ל16 buffer.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים WD אמינים לאורך שנים רבות....!!יש לי כמה בנפחים קטנים שעד היום פועלים ואפילו התקנתי עלייהם ווינדוס XP
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים מחבר חברה תודה רבה אבל לא עניתם לי על השאלה נשמות! יש הבדל מהותי בין ה 16 mb ל 8mb
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים אם היית רושם את השאלה הזאת בכותרת היה ברור על מה הדיון והיו עונים לך על מה שאתה רוצהבמקום זה רשמת כותרת שלא אומרת שום דבר
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים לי יש נסיון גרוע עם כמה דיסקים קשיחים של WD. ולעומת זאת, יש לי דיסקים קשיחים של סמסונג ומקסטור שאני מאוד מרוצה מהם.לגבי השאלה (תערוך את הכותרת של הת'רד), קיים הבדל מהותי בין Buffer של 2MB ל-8MB. אבל, ההבדל בין 8MB ל-16MB יותר קטן.אם ההפרש במחיר בין 8MB ל-16MB גדול, אז תקנה את ה-8MB ולא תתאכזב. במידה וההפרש במחיר קטן, אז כדאי כבר לקנות את ה-16MB ולהינות מביצועים קצת יותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.