עבור לתוכן

..

Featured Replies

פורסם

אה כן,

נזכרתי שגם אני לא ממש הצלחתי לעלות הרבה מה BIOS ואז ניסיתי את ClockGen

וזה מאוד עזר לי לבצע OC מתוך WINDOWS.

רק שים לב שאתה מוריד את הגרסא המתאימה.

פורסם

יש לי אותו לוח(בעל אותו שם) רק לסוקט 754 ואני גם לא הצלחתי לעבור את ה 2600, עכשיו אני עובד על 2500.

חבל, רציתי יותר.

אתה בטח שזה ווניס? רשום בחתימה שלך שהמעבד על 200X10 זאת אומרת שהוא ניוקאסטל, כמו אצלי, ז''א שלי ולך יש אותו לוח ואותו מעבד ושנינו נתקענו ב 2600, הלוח רשע.

סוקט 754.

פורסם

טוב...אז ככה...

ההגדרות של הביוס שלי באו עם הspread spectrum כבר ככה...

אם תסתכל בתמונות היחס שלי הוא :2:1.66 ולא כמו שאמרת 1:1...

השאיפה שלי היא להגיע ל:2600 mhz ---ז"א 260x10 כמו שמישהו בפורום פה כבר הגיע...(עם אותם רכיבים כמו שלי בדיוק..)

תודה רבה......

לא משנה אם ההגדרות של הביוס באו ככה, תבטל את זה, זה מיועד בעיקר לשרתים גדולים שמעוניינים לייצב את הסיגנלים של המעבד עם כמה שפחות emi, כמובן בוויתור מועט על הביצועים ועל היציבות של המערכת, בעיקר באוברקלוק.

לא אמרתי שהיחס של הזיכרון הוא 1:1, רק הבאתי דוגמא, מה שאמרתי הוא שאתה צריך לנסות 3 דברים, להוריד את היחס הזה של הזיכרון בהדרגה, לתת קצת יותק מתח למעבד בעיקר, ולוודא שה-htt נמצא בתחום הנכון, מה שכבר וידאנו.

ואחרון חביב הכופל המקסימלי שלך הוא x9, לכן לא תוכל לעשות 260x10 כמו שאחד בפורום עשה כבר..לו כנראה היה מעבד s754

ו-shlomom כול מה שאמרת נכון, זה בדיוק מה שאני ניסיתי להסביר, רק ששוב, אין צורך ב-x2

פורסם

ו-shlomom כול מה שאמרת נכון, זה בדיוק מה שאני ניסיתי להסביר, רק ששוב, אין צורך ב-x2

:xyxthumbs:

אמרתי את זה בהתבסס על איזה Benchmark שעשו למחשב NF4 ובדקו השפעת מהירות HTT על הביצועים (אני לא זוכר את הלינק אבל היה על זה כאן דיון)

התברר שב X3 אין שום הבדל בביצועים ורק ב X2 יש ירידה מאוד קלה בביצועים.

ולכן אם ממילא עושים OC אז X2 גם כבר לא מאבד ביצועים בכלל.

אבל באופן כללי X3 אמור להיות בסדר לכל OC של HTT עד ל 333Mhz שאני מאחל לכל מי שעושה OC להגיע לשם.

פורסם

ואני נתתי את ההסבר על ה-htt ע"פ oskar wu המהנדס הראשי של DFI ;) והמלצתי על x4 בהתבסס על אותו ה-fsb שהייתה לו בעיה בו, 220mhz. כמו שאמרת בקלוקים יותר גבוהים כמובן שזה כבר יהיה יותר מדי והוא יצטרך להוריד ל-x3

פורסם
  • מחבר

..

פורסם

KRABBY,

1. תוציא את HT Frequency ממצב AUTO ותשים X3 (אזכיר שוב, אין שום פגיעה בביצועים)

2. הכנס ל DRAM Configuration ותוריד את תדר הזכרון מ 200 ל מדרגה הבאה שקיימת אצלך (נניח 166 )

3. אם יש באיזה תפריט Spread Spectrum שים אותו ב Disable.

זה לבד יעזור לך להביא את המעבד לאיזור 2400 ואולי יותר.

אח"כ אם תרצה להמשיך תוכל להוסיף מתח למעבד.

פורסם

יש לי אותו לוח(בעל אותו שם) רק לסוקט 754 ואני גם לא הצלחתי לעבור את ה 2600, עכשיו אני עובד על 2500.

חבל, רציתי יותר.

אתה בטח שזה ווניס? רשום בחתימה שלך שהמעבד על 200X10 זאת אומרת שהוא ניוקאסטל, כמו אצלי, ז''א שלי ולך יש אותו לוח ואותו מעבד ושנינו נתקענו ב 2600, הלוח רשע.

סוקט 754.

אני כמוך...ניוקאסטל...לפותח התא'רד יש ווניס(וד.א מצטער שנדחפתי!!!!)

ולמה אי אפשר להגיע ל2600?

עדכנתי את הביוס עכשיו ל---F18...אני מקווה שזה יעזור...

פורסם
  • מחבר

..

פורסם

תראה KRABBY

אני לא יודע לאיזה מהירות מעבד אתה בדיוק רוצה להגיע אבל בוא נתחיל ב OC בינוני.

תעלה את ה - FSB מ- 200 ל- 250

תוריד את המחלק של ה- HTT ל *4 (200*5 = 4*250)

תנעל את ה- PCIE על 100 ואת ה PCI על 33

תוריד את מהירות הזכרון שלך מ- 400 ל - 333 (400*200 = כמעט ל 250*333)

ותעלה קצת מתח (לדעתי לעבור את ה 1.5 וולט במצב כזה זה ממש חולני) אצלי הוא עומד על 1.45

לגבי הזכרון, לא צריך לגעת במתח שלו כי בקושי העלנו את התדר שלו.

ככה זה עובד אצלי בלי בעיה, (מהירות מעבד מגיעה ל 2.25)

ספר לי איך היה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים