עבור לתוכן

לא רואה את תקיית program files

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בעיה רצינית, לפני כמה ימים במחשב של אבא שלי מהעבודה (יש עליו ים חומר חשוב!!) התחיל המחשב לקפוא כל פעם מחדש והיה צריך לעשות ריסט כל 5 דקות, אבא שלי התקין את ווינדוס (2000) מחדש על ההתקנה הקודמת ולאחר ההתקנה תכנת האנטי וירוס קספרסקי גילתה שני וירוסים באת סריקה... הראשון C:\WINNT\SYSTEM32\SVGHOSTS.EXE בתיאור הקספרסקי כתב שהוא backdoor.win32.rbot.as\adf. השני שהתגלה הוא C:\WINNT\SYSTEM32\IEXPLORE9.EXE ואותו הקספרסקי תיאר כbackdoor.win32.rbot.gen, האנטי וירוס המליץ למחוק את שני הקבצים וכך נעשה עכשיו אני רואה שכשאני נכנס לתקיית program files הוא לא מציג שום תקייה או קובץ אבל בstatus bar כתוב 57 objects... מה אני יכול לעשות??

נ.ב לא נראה לי שזה קשור אבל כשהמחשב עולה יש הודעת שגייה לגבי קובץ atipaxx.exe , לא חשבתי שזה קשור כי לפי מה שהבנתי זה של הכרטיס מסך...

פורסם

לגבי ה-atipaxx.exe, זה אכן קובץ של ATI והוא נקרא atiptaxx.exe.

שנית, ממש לא מומלץ להתקין מע' הפעלה על מע' הפעלה, במיוחד אם היו בעיות עם זאתי שלפני.

לגבי הקבצים שאתה לא מוצא, נראה לי שזה כמו ב-XP, צריך להיות לך בצד שמאל, או ימין, של החלון כח מיני אופ' אחת מהן היא hide the contents of this folder, או במקום HIDE יופיע לך SHOW.

אם זה לא זה תבטל את אופציות ההסתרה של כל מיני קבצים מוסתרים או קבצי מע' ב- TOOLS> FOLDER OPTIONS> VIEW.

אתה יכול לוודא שהקבצים קיימים גם בעזרת ה- COMMAND PROMPT וגם בזה שיש בדיסקט איתחול.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה, זה כבר מוגדר לי שהוא לא יסתיר קבצי מערכת, אני נכנס ואני לא רואה בכל זאת, תמיד הייתי רואה, נגיד ני יכנס לstart>run>ahead הוא דווקא יכנס לתקייה של nero והיא שם... הוא לא נותן לי לצרוב, אז אני רוצה לעשות uninstall לnero אני הולך לcontrol panel ולוחץ על add\remove programs אבל אפילו את זה הוא לא נותן לי לראות, הוא מעלה חלון ריק, נדמה לי שגם זה תוצאה של הוירוס, עכשיו אני לא יכול לגבות את המסמכים החשובים בלי צריבה אני לא יכול להתקין שוב nero... מה אני יכול לעשות, על המחשב הזה יש המון חומר שקריטי שישמר...

תודה...

פורסם

לדעתי כדאי לך לפרמט. אתה יכול ליצור מחיצה נוספת בהארד דיסק ולהעביר הקבצים החשובים אליה, או לחבר את המחשב למחשב אחר בכבל רשת מולצב - פתרון מאוד פשוט וזול. הכבל יעלה אולי 20 שקל, וכרטיס רשת אחד עולה 30 שקלים.

פורסם
אתה יכול לוודא שהקבצים קיימים גם בעזרת ה- COMMAND PROMPT וגם בזה שיש בדיסקט איתחול.

תעלה את המחשב במצב DOS ותראה אם יש קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים