עבור לתוכן

בעיה חמורה בzalman 700 alcu !

Featured Replies

פורסם

לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה.

הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור.

הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב.

בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון.

ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים!

עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה.

עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות מעל 570! אני יכול ישר לקפוץ ל600 אבל בין 570 ל 600 זה פשוט מתאפס בחזרה למספרים האלו, ו ב 600 יש לי ארטיפקס מסריחים!

מה אני יכול לעשות בענין הקצה החסוף? ושאלה לכל מי שיש את הזלמן הזה...הheatsinks אמורים בכלל להתחמם? כי שלי פשוט קפואים! היתי בטוח שהחום צריך לעבור דרכם אבל נראה שהוא אפילו לא מגיע אליהם!

ומה בענין המכניס אוויר מקדימה? זה משגע את הזרימת אוויר לגמרי במארז והסירקולציה נדפקת לי.

פורסם

בעקרון זה לא משנה אם זה יכסה את גל הג'וק או לא, כי הליבה היא ממש קטנה והיא נמצאת באמצע הג'וק...

לא הבנתי מה הביעה שלך עם הסירקולציה ?! דבר ברור !!

פורסם
  • מחבר

ההבעיה היא שהקירור פולט את האוויר לקידמת המארז ולצידו.

וככה המכניס אוויר מקדימה לא בדיוק מכניס אוויר וכל הסירקולציה משתגעת ( הזלמן דוחף את האוויר לצדדים ואז למעלה).

והטמפרטורה במארז עולה והרוסת לי את הoc למעבד!

והכי מעצבן אותי שהheatsinks לא מתחממים ולוקחים את החום של הליבה.

פורסם

הם לא מתחממים כי הקירור מעולה !

פורסם

מי קונה לGF 4 קירור? עדיף כבר לחסוך לכרטיס חדש.

פורסם

מי קונה לGF 4 קירור? עדיף כבר לחסוך לכרטיס חדש.

חחחחחחחחחחחחחחחחח  :xyxthumbs:...

תראה מה תעשה אחי, קח חתיכת בריסטול או מש'ו בסגנון שלא מוליך והוא קשיח ותיצור מעין צנרת לזלמן שהוא יוציא אויר רק לחלק העליון של המראז ולחלק האחורי,

אני יחפש תמונות אם אני ימצא מש'ו אני יעשה אותן....

פורסם
  • מחבר

קניתי את הזלמן כי המאורר הקודם שהיה לי שבק חיים.

ולצערי אני לא מצליח לעשות oc נורמלי לזכרונות......רציתי להגיע ל 600 חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים