פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'(המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדותהיא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנסאך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגילהמקלדת מחוברת ל- ps/2
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים תחבר אותה בUSB..(ותבדוק במנהל ההתקנים עם החיבור PS/2 שלך מזוהה ואין עליו סימן שאלה..)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יש לך לוח NF4?תסמן בביוס שהאפשרות של מקלדת ועכבר USB יעבדווכן אני קראתי שמדובר על PS/2
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר יש לך לוח NF4?תסמן בביוס שהאפשרות של מקלדת ועכבר USB יעבדווכן אני קראתי שמדובר על PS/2וואלה אתה יודע מה, דווקא ההפך:כן זה לוח nf4יש לי מקלדת ב- PS/2 ועכבר ב- USBואני ב- BIOS בכוונה הגדרתי enabled mouse usb ועל המקלדת disabledוהייתי בטוח שאני מגדיר נכון , הגיוני לא ?עד שמצאתי ברשת באיזה אתר נידח שדווקא צריך לעשות disabled לשניהם, כי enable לעכבר, משבית את המקדלת, וזה עבד למרבית הפלא.נסתרות הן דרכי לוחות nf4...תודה על העזרה בכל אופן
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים נכון צריך להגדיר Disable לעכבר ומקלדת USB, מדובר בהתנגשות התקנים. ועד שמצאתי ברשת באיזה אתר נידח שדווקא צריך לעשות disabled לשניהם, כי enable לעכבר, משבית את המקדלת, וזה עבד למרבית הפלא. נסתרות הן דרכי לוחות nf4... דווקא יכולת לחפש כאן ולא בנידח הנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=138920.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.