עבור לתוכן

הלוח מזייף בטמפ' ?

Featured Replies

פורסם

חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1.

עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון.

היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית.

בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד).

החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב.

אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN).

זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאני צריך לדאוג ולהחזיר את המאוורר לשליטה ידנית ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדקת טמפ' בביוס אחי ?!

הביוס הוא היחיד שלא מזייף...

פורסם

50 מעלות למעבד אטלון XP זה דיי נורמאלי... :xyxthumbs:

וכעת שהמאוורר על מהירות בינונית ונקבעת ע"י חיישן אז הטמפרטורה בסדר לפי דעתי.

אם תרצה יותר שליטה במאורר תחזור לשליטה ידנית.

פורסם

הוא לא עם קירור סטוק הוא עם הוולקנו !! איך הגיוני 50 מעלות ?! יש פה מש'ו מסריח אם תשאל אותי, ואני לא אתפלא אם יש פאק במריחה של המשחה או בורג משוחרר בהיטסינק או מש'ו כזה...

פורסם
  • מחבר

הוא לא עם קירור סטוק הוא עם הוולקנו !! איך הגיוני 50 מעלות ?! יש פה מש'ו מסריח אם תשאל אותי, ואני לא אתפלא אם יש פאק במריחה של המשחה או בורג משוחרר בהיטסינק או מש'ו כזה...

מה הטמפ' הממוצעת שאני אמור לקבל? לא במאמץ.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הפעלתי את PRIME 95 וסגרתי את המארז.

אחרי בערך 10 ד' של ריצה הטמפ' הגיעה ל 63-65 מעלות ונראה שהיא נשארת שם.

המאוורר פועל על המקסימום ושאר הטמפ' הן בסביבות 35-36.

האם גם הטמפ' הזו אופיינית למעבדי XP במאמץ או שאני צריך לפתוח הכל ולמרוח שוב משחה ?

פורסם

די גבוהה טיפה למעבד הנ"ל אבל עדין בגדר הלא מוגזם..(תרענן שוב תמשחה/תנקה אבק ותראה מה נסגר..)

פורסם
  • מחבר

טוב נכנעתי.

פירקתי הכל, מרחתי משחה שוב בצורה מושלמת (השכבה על המעבד הייתה חלקה!).

הצלחתי להשיג ירידה לא רצינית.

כנראה שזו באמת הטמפ' של המעבד עם הקירור הזה במארז שלי.

איזה יופי !!!

בזמן שאני כותב פתחתי את המארז, הטמפ' ירדה ל 49 מעלות ואני מקבל V ירוק בתוכנה אני מניח שהכל בסדר, אם ככה.

פורסם

אם זה רק שהדלת פתוחה אין לך סירקולציה במארז...

אני אומר=> "תסרקלץ אותו מש'ו לפנים" !!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים