עבור לתוכן

עזרה לקבלת פטור מנעליים צבאיות כבדות.

Featured Replies

פורסם

אם יש לי ליקוי כלשהו ברגל(שלא קשור ישירות לכפות הרגליים) יש סיכוי לקבל אישור לנעול סניקרס?

• תגובות 37
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לי ליקוי כלשהו ברגל(שלא קשור ישירות לכפות הרגליים) יש סיכוי לקבל אישור לנעול סניקרס?

אם אורטופד יחליט שכן, אז כן

פורסם

אולי לפי תג\כומתה?

מה קשור, גם ג'ובניק בגולני הולך עם כומתה חומה ותג יחידה של גולני

אפשר לזהות לפי סיכות לוחם , אבל זהו פחות או יותר (אולי לפי סוג הנשק גם, לא תראה ג'ובניק עם A3 :P )

בכל מקרה שמעתי שבקרוב כל הצבא קרביים ולא קרביים עוברים לנעליי גומי-גומי החדשות האלה

(נעל קלה משופרת)

פורסם

אם אורטופד יחליט שכן, אז כן

ברור אבל רציתי לשאול מנסיון של אנשים פה, על איזה סעיפים הם הוציאו פטור מנעליים צבאיות?

פורסם

אולי לפי תג\כומתה?

תשובה א:

תשובה ב:

מה קשור, כל ג'ובניק יכול להחליף לאיזה תג\כומתה שבא לו ואף שוטר צבאי בחיים לא ידע שהוא משקר.

אפשר לזהות לפי סיכות לוחם , אבל זהו פחות או יותר (אולי לפי סוג הנשק גם, לא תראה ג'ובניק עם A3 :P )

סיכת לוחם עולה בערך 10 ש"ח, ולצערי לא חסרים ג'ובניקים עם מקוצר.

חוץ מזה, לטירון-לוחם אין אפילו תג, שלא נדבר על כומתה\נשק, ועדיין יש לו נעליים קלות.. ::)

פורסם

יש לי פלטפוס (אחד הדברים הכי מעצבנים שיש)

אז מה? ללכת לרופא להוציא אישור

ולתת לצה"ל ?

פורסם

חוץ מזה, לטירון-לוחם אין אפילו תג, שלא נדבר על כומתה\נשק, ועדיין יש לו נעליים קלות.. ::)

טוב שלא הגזמת, לטירון אין כלום... תג מקבלים כשבועיים-שלוש לאחר תחילת טירונות... ואחרי חודש, 18 ברי מזל בפלוגה מקבלים את נשקי הקלעים (ומהר מאוד מבינים איזה זין זה, אך הפוזה ביציאה משתלמת)

כמו כן לכל חיילי פלוגת מפקדה בגדוד "לוחם" יש נעליים קלות על תקן שהם תומ"לחים (כולל טבחים), אתה מתכוון לג'ובניקים כאלו?

ואם תסתכל למעלה, תראה ש:

גם ככה חצי מהג'ובניקים הולכים עם קלות ואף אחת לא שם עליהם

ככה שזה בכלל לא משנה, מי שהשיג, הולך עם קלות.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לבדוק אם למפקד מותר לאסור עלי ללכת עם נעלים כאלו?

מה עוד כדאי להגיד לרופא?

אם הרופא בקו"ם הטיפש הזה יתן לי פטור אז המפקד לא יוכל לעשות כלום.

עריכה: לכל אלה שאמרו שאין הבדל בין נעלים צבאיות כבדול רגילות לקלות אז הם טועים - יש.

אין פס בסוף הנעל בנעלים הקלות.

פורסם

^^^ צודק

החל מהשנתיים האחרונות בערך בנעליים הקלות אין את ה"תפר" הזה שיש בקצה של הנעל.

אגב, זה הופך את הנעל לממש מכוערת (אבל הנעל בכל מקרה מכוערת גם לפני זה).

פורסם

טוב שלא הגזמת, לטירון אין כלום... תג מקבלים כשבועיים-שלוש לאחר תחילת טירונות... ואחרי חודש, 18 ברי מזל בפלוגה מקבלים את נשקי הקלעים (ומהר מאוד מבינים איזה זין זה, אך הפוזה ביציאה משתלמת)

א. מה אתה רוצה? :nixweiss:

ב. איך זה סותר את מה שאמרתי?

פורסם

הקלות "החדשות" לא רק בלי תפר, הם גם הרבה יותר רחבות (לא ארוכות צרות כמו הכבדות).

הקלות שהיו פעם זהות כמעט לחלוטין לכבדות.

הבעיה אצלנו זה שגם אם אני אשיג אישור לקלות אין לי מאיפה לקחת, באפסנאות אצלנו אין, ואני לא בטוח שאם אני אסע לבקו"ם יתנו לי... ככה שמראש אני לא מנסה להכנס לזה.

מה שכן מי שהשיג קלות, אף פעם לא ראיתי שעשו לו בעיות עם זה... בטח שלא משטרה צבאית, וגם לא מפקדים וכאלה...

בטירונות כמובן שיחפשו לעשות בעיות על כל דבר קטן, ואולי גם בבקום יש פוזות על חדשים.

קיצר עזוב שטויות, תלך עם כבדות עד הסדיר.

פורסם
  • מחבר

כן... עוד יכולים לקחת לי אותן :(

אח שלי הגדול השיג לי אותן, הוא אתמול גם עזב את הצבא אחרי 4 שנים :)

יש בהן מידרסים ובולם זעזועים. ^^

פורסם

פחחחחחחחח מי יקח לך את הנעליים, זה רכוש אישי שלך שהבאת מהבית, מקסימום אומרים לך לא ללכת איתם, תעבור לנעליים כבדות ואת אלה תשאיר בבית\בתיק.

פורסם

אני לא מבין את האנשים האלה שבוכים על כל דבר, אז הנעליים כבדות, אז מה. אה בצבא :\

פורסם

אני לא מבין את האנשים האלה שבוכים על כל דבר, אז הנעליים כבדות, אז מה. אה בצבא :\

זה לא עניין של כובד זה חוסר נוחות, הנעליים הרגילות חרא ועושות את כל הבעיות שבעולם, אני חוזר כל יום עם כאבים מטורפים בכף רגל, הנעל עצמה לא כזאאאת כבדה שזה מפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים