פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר לא יודע בדיוק אבל שמתי שהמאוורר עוזר לקירור ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך שהוא לא יתחמם לי.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אין לך מה לפחד בכרטיס מסך יש המאוורר ואיזה כרטיס מסך יש לך (עם הוא טוב הוא לא יתחמם מהר)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים בעקרון אחי לה יהיה קשה חנווט בתוח המחשב... אם יש לך חיבור 3 פינים אז הוא יבוא על הלוח אם, אם יש לו 4 פינים הוא יבוא על החוטים של הספק כוח !!! לא מובן שאל חופשי אחי
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים בעקרון אחי לה יהיה קשה חנווט בתוח המחשב... אם יש לך חיבור 3 פינים אז הוא יבוא על הלוח אם, אם יש לו 4 פינים הוא יבוא על החוטים של הספק כוח !!! לא מובן שאל חופשי אחי ואם יש רק שני חוטים? (חוט- אדום. חוט- שחור) בלי שום חיבור... אז אך אני מחבר את המאוורר? :-[
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים החיבורים שיוצאים מהספק (בעלי ה4 פינים) תחבר את האדום לצהוב ואת השחור לשחוק שסמוך לצהוב...
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר יש לי גיפורס 6600 רגיל של גיגהביטאינטל פנטיום 4 2.66זיקרון 768דיסק קשיח 40GB וזהו....יש לי צורך במאוורר?ודרך אגב יש לי מאוורר אחד אבל הוא בצד מתחת לדיסק קשיח ואיפה שכל הכוננים.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים תגיד מה אתה צוחק עלינו?? תדבר רציני, מה הקשר בין המאווררים של הכרטיס מסך למאווררים של המארז?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר תן איזה משהו שילמד אותי כי אין לי מושג בזה (בעברית). ואם אין אז תגיד לי מה זה האבוורר של המארז ובמה הוא עוזרו? מה זה מאוורר של הכרטיס מסך ובמה הוא עוזר? תודה על העזרה !
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אתה יכול לנסות לאלתר חיבור למולקס מה זאת אומרת??... להוסיף חיבור???...אם כן אזז מה עדיף??(3 או 4?) כי פרקתי מחשב ישן ויש לי מלא חיבורים וכבלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.