פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים הנ"ל (המסטול) הלך לטכנאי ולא מבין למה המחשב לא עובד לו.שימו לב מה הוא עשה.http://www.migalki.com/confs/displaymessage.php?confa=3&msg=33799
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים כ"כ קשה לראות שהלוח מהתקריב ה-PCB שלו ירוק והלוח שמצולם מרחוק (זה שמותקן עליו זלמן) צבע ה-PCB שלו כחול?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני לא מבין מה הבעייה... הברגים גם מוליכים, אז מה לא בסדר? :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים :screwy: дебил :screwy: :s07: :s07: FOR THE LOVE OF GOD אין לי מילים ראיתי נובים בחיים שלי.... ראיתי טיפשים.... אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה שלב חדש, אני חושב שנקרא לשלב הזה של טיפשות קיצונית על שנוו
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים ברגים מוליכים אחי אבל יכול להיות שהוא עבר על שתי חוטים כאלה וזה גרם לקצר והוא נשרף בן אדם אהבל
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים הנ"ל (המסטול) הלך לטכנאי ולא מבין למה המחשב לא עובד לו.שימו לב מה הוא עשה.מה שיפה זה שאת הבידוד בין הHS לבין הלוח הוא שם (הפדים בין הגוף עצמו ללוח)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים כ"כ קשה לראות שהלוח מהתקריב ה-PCB שלו ירוק והלוח שמצולם מרחוק (זה שמותקן עליו זלמן) צבע ה-PCB שלו כחול?^^^
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים גאונות יתר. הבנאדם פצע קשות את ה-HT LINK אם אני לא טועה :s07: רק חבל שבAXP אין HTLINK
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים על מה הוויכוח?הבחור אידיוט!!!!! הוא קדח , אתם מצליחים להבין את זה... קדח בלוחלא משנה במה הוא פגע... הוא קדח בו!!!!!אני תמיד נדהם מרמת הטמטום שאפשר להגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.