פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyteממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדדעם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתימביא לי כאלו ביצועים:סטוק (מנוחה) - 54 מעלותזלמן (מנוחה) - 43 מעלותשיפור של 11 מעלותעבודה מסיבית:סטוק - 70זלמן - 48-49עבודה מאסיבית = tdm cod 2ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמיןפתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לאאם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזהרעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבריופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצהמשקל = כבדגודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן)בקיצר 9/10ממולץ בחום לאוברקלוקרים כמוני
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אחלה קירור, הוא גם מתחבר לX800GTO2 לפי מה שהבנתיאבל תגיד הוא לא בולט לך ככה ב30 מילימטר מהכרטיס אל כיוון הדלת של המארז?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים ממולץ בחום לאוברקלוקרים כמוני מומלץ בקור אם כבר . יש לי את הדגם ה AlCu (מצופה אלומניום בחלקו במקום נחושת), גם הוא נהדר.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר באתר הרשימה של התאימות של כרטיסי המסך רשמו שזה יצא קצת ב3 סנטימטרואכן כךזה לא מפריעזה עוד רחוק מהדלת של המארז ויש לי מארז ב 1.90
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים תתחדש אחי...! אם אני לא טועה הייתי אחד מאלה ששכנעו אותך לרכוש אותו לא? יש לי אותו גם על ה6200 שלי, הוא סוס.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים הוא מתאים גם ל GTO2 ? אם כן האם הוא גם כולל בתוכו קירור לכל 8 הזיכרונות שיש בכרטיס ? (4 מקדימה 4 מאחורה ) אודה גם לחוות דעת מימשהו שיש לו אותו על ה GTO2 שלו
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מומלץ בקור אם כבר . יש לי את הדגם ה AlCu (מצופה אלומניום בחלקו במקום נחושת), גם הוא נהדר. זה לא מצופה באלומניום אלא עשוי מאלומניום
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים האם היטסינקים שלו מגעים עם מדבקות ?איך המשחה התרמית שמגיעה איתו ? האם שווה לשים במקומה משחה איכותית אחרת ?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר ההיט סינקים אכן מגיעים עם מדבקותמשחה תרמיט מעולה רק חבל מאוד שזה משחה בגודל של גפרור עבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.