עבור לתוכן

איך אפשר להוציא פטור מזקן?

Featured Replies

פורסם

חשבתי, אם מגיע בנאדם כמו מוש בן ארי או עידן רייכל לצבא והוא גידל שיער כל החיים והשקיע, פשוט גוזמים אותו ? :screwy:

• תגובות 57
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי, אם מגיע בנאדם כמו מוש בן ארי או עידן רייכל לצבא והוא גידל שיער כל החיים והשקיע, פשוט גוזמים אותו ? :screwy:

כן, בלי לחשוב יותר מדי =/

פורסם

לפני כמה שנים היה סיפור על דוגמן שלקראת הגיוס פנה לבג"צ בבקשה שלא יכריחו אותו להסתפר, בטענה שזה יפגע בעבודתו, וכי אין סיבה שלבנות יהיה מותר שיער ארוך ולבנים לא.

בג"צ דחה את העתירה.

פורסם
  • מחבר

איזה חארות

פורסם

היה לי חייל עם פטור מגילוח שחזר יום ראשון אחד מגולח מהבית. נתתי לו תלונה והוא קיבל שבועיים ריתוק על הפרת פקודה מהרופא.

פורסם

אז הוא סתם טיפש

יכל להגיד שהוא השתמש במשחה שמסירה שיערות

פורסם

היה לי חייל עם פטור מגילוח שחזר יום ראשון אחד מגולח מהבית. נתתי לו תלונה והוא קיבל שבועיים ריתוק על הפרת פקודה מהרופא.

איפה אתה משרת?

פורסם

אתה שוטר צבאי או קצין במקרה..(או יותר גרוע שתייהם..)???

פורסם

מה אני יגיד לכם ניסיתי לקבל פטור ככה ולהתגייס לפיקוד באתי אם בעיה ממש טובה להם יש לי תפרים לפני כמה שנים נפלתי על אבנים פיצצתי את הברך ותפרו לי שם בניתוח כזה בהרדמה אזורית איזה חצי שעה או שעה בערך ועד היום אנילא יכול לרוץ רגיל יורת מדי בלי שתקכאב לי הברך או להתאמן בלי לשמוע כל שניה את הברך חורקת חחח או בכלל להתכופף ולכפוף את הברך עד הסוף אבל פה אומרים לי שזה בסדר וזה לא יפריע בכלל :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

איפה אתה משרת?

הייתי רס"פ בפלחי"ק שריון. השתחררתי לפני שנתיים עוד מעט.

פורסם

זה דיי נאצי להכריח להסתפר

היום נאלצתי להוריד שיער של 4 שנים :'( :'( :'(

פורסם

אני לא חושב שאפשר באמת להאשים מפקד או מ צ שנותן תלונה :pissed: על זקן וכו סך הכל גם להם יש מפקדים שאומרים להם מה לעשות :cool2:

וקצינים+נגדים יכולים לידפק ביגלל שטויות כאלה ומ צ יכול בעצמו לקבל תלונה :pissed: אלה החיים ולכל אחד יש תעבודה שלו :bash:

אני אישית עשיתי תדבר די חכם בתור  חיל בעיתי :screwy: -כימאת אף פעם לא עשיתי דבר שדופק תמפקדים שלי אז למרות שגידלתי זקן  :hat:

והיה לנו(הטבחים)קומבינות :beerchug: של לצאת :ylsuper: חמישי בערב בימקום שישי ב12 למי שלא עושה שבת(שכחתי איך קוראים לזה)(וזה בנוסף על השבוע שבוע)

המיטבח תיפקד מאוד טוב :xyxthumbs: (יחסית למיטבח צבאי של 1000 חילים ) אז המפקדים היו מרוצים :xyxthumbs: וגם אנחנו :yelclap:(יחסית לכלא הירוק=צבא :errrr:)

פורסם

אני לא חושב שאפשר באמת להאשים מפקד או מ צ שנותן תלונה :pissed: על זקן וכו סך הכל גם להם יש מפקדים שאומרים להם מה לעשות :cool2:

כן אבל לא תמיד המפקד שלהם נמצא לידם.. ואפשר להעלים עין..

אבל כל המ.צ. זו*נ*ת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים