פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים.עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח.צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אתה הולך לבקום אומר להם את זההם יפנו אותך לרופא אזרחי שיבדוק [או לא] וייתן לך אישוראת האישור אתה מביא למי שצריך וזהו.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יותר פשוט מזה, אם אתה רק עומד להתגייס, אל תתגלח עד התצלום שעושים לך שיופיע בתעודת חוגר, ואז אתה לא מחויב להתגלח.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים בדיוק.מי שמצולם בחוגר עם זקן - יכול להישאר עם זקן ללא כל אישור נוסף (רפואי\דתי).
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר כן אבל הבנתי שאחרי שמצטלמים חוגר עם זקן זה סיוט לא מתגלחים בכלל כמעט..אני מתגלח פעם בשבוע בערך או 5 ימיםאישור רפואי אני יכול להוציא בכל מקרה הבנתי בגלל הדלקת בעור.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יותר פשוט מזה, אם אתה רק עומד להתגייס, אל תתגלח עד התצלום שעושים לך שיופיע בתעודת חוגר, ואז אתה לא מחויב להתגלח.זה לא שאתה לא מחוייב להתגלחזה אתה מחוייב לא להתגלח.אתה לא יכול לבוא יום אחד עם זיפים
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר זתומרת אני אוכל אותה עם זקן כל הזמן...כי יותר מדי זמן עם זקן זה באמת יכול להיות סיוט...וכמו שאמרתי אני מתגלח פעם בשבוע.. \=
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אז לא, אין דבר כזה..אתה לא יכול מצד אחד להגיד שאתה לא יכול להתגלח, ומצד שני להתגלח כשזה "נוח" לך..
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אז זהו שנראה לי דווקא שהוא יכול.פשוט להוציא פטור רפואי - פטור מגילוחואז הוא יכול עקרונית לגלח מתי שהוא רוצה..
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר זהו שאני מתכוון על פטור רפואי, אז אם כבר עדיף ללכת לקופת חולים הקרובה ולהוציא משם לא?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר גם לא רופא עור מוסמך? לפני כשנה נבדקתי אצלו והוא אמר לי את מה שיש לי לעור..
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים גם לא סופר-דופר-פרופסור-דוקטור.אין שום בעיה שתביא ממנו אישור לבעיה שיש לך, אבל את האישור על פטור מגילוח יכול לתת לך אך-ורק גוף צבאי (רופא, רב-צבאי, רס"ר, whatever).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.