פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים קודים תוריד מכפלת HTT ומכפלת מעבדותבדוק לכמה הזכרון יכול להגיע בעזרת MEMTEST86אח"כ תשתמש במחלק זכרון ותעלה HTTותבדוק לכמה המעבד יכול להגיע (בעזרת פריים95 או S&M)במידת הצורך תוסיף מעט מתח אבל תשמור על טמפ' סבירותאח"כ תשלב
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר עד לכמה אני יכול להוריד את המכפלת הHTT ואת המעבד?ואיך כדי להתחיל לגשת לזיכרונות, לשים על תיזמוני SPD ורק לעלות MHz ומתחים ?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים את המכפלת HTT תוריד ל3 (למרות שאתה יכול עד X1)את מכפלת המעבד ניתן להוריד עד 4 אבל אין צורך לרדת כ"כהמכפלה המקורית היא 10, מספיק שתרד ל8.בקשר לזכרונות, תשים אותם על התזמונים שלהם ותתחיל לעלותברגעשיהיו שגיאות בMEMTEST86 תשחרר תזמונים/תוסיף מתחעד שתמצא את התדר הגבוה ביותר בו הם יציבים
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר טוב, כמה דברים:דבר ראשון אני שומע צרורות של יריות מחוץ לבית שלי (במטולה) משהו שעוד לא היה :s05: ממש מפחיד ...עכשיו לעניין - למה התדר של הזכרונות יורד ל100MHz ?ועד לכמה אני יכול לעלות להם את המתח ואנחנו עדיין בתחום הבטוח ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים הורדת את המכפלה + המחלק ולא העלת את הזכרונות...תעלה תמחלק לא צריך תהכי נמוךותעלה תHTT
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר למה אני לא רואה על כמה MHz הזיכרון ?בעיקרון העלתי אותו ל233 ומתח ל2.75 [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.