עבור לתוכן

צריך המלצה לאנטי וירוס טוב

Featured Replies

פורסם

השיטה שלך להגיב מעצבנת במיוחד (הציטוט בתוך ציטוט שלך).

לא הבנתי מה אמרת ולמעשה לא ממש אכפת לי.

רציתי להוסיף שדווקא NOD 32 עולה בערך 150 שקלים לשנה אם אני לא טועה.

כמו כן רציתי להוסיף שמשתמש מקצועי לא צריך אנטי וירוס פועל כל הזמן או אנטי וירוס בכלל.

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מיבחנים AVAST וAVG נחשבים אנטי וירוסים גרועים לאומת אנטי וירוסים אחרים! הם ממוקמים במקומות האחרונים!

גם אם בחינם לא הייתי לוקח אותם! :lol:

לקחת רק NOD32 !!!! ;D

כמו כן רציתי להוסיף שמשתמש מקצועי לא צריך אנטי וירוס פועל כל הזמן או אנטי וירוס בכלל

צודק, למרות זאת מישתמשים מעדיפים לקחת תוכנות שכימעט ולא לוקחות משאבים. (זיכרון/מעבד) מה שאומר שNOD32 בתחום הזה לוקח אותה בגדול!!!

פורסם

אל תגזים.

NOD 32 לוקחת 10 מגה בייט זיכרון. לא ממש כמות בלתי מורגשת.

יש אנטי וירוסים כמו COMMAND ANTI VIRUS 2005 שיש להם ממשק מכוער, אבל ממש ממש קצת צריכת משאבים. קיבלתי גרסה מלאה שלה בחינם ב-SMB PLUS אם אתה רוצה.

אני גם בטוח שאתה לא באמת משלם על ה-NOD32 שלך.

פורסם

מניסיון avast ממש לא מומלצת לחבר שלי היו לפחות 8 וירוסים במחשב , בדוק והאווסט לא מצא אפילו אחד ובקשוי תפקד הורדתי גרסאת ניסיון של קספרספקי ומצא למעלה מ10 וירוסים.

ואגב, אני מעדיף NOD32.

פורסם
אני גם בטוח שאתה לא באמת משלם על ה-NOD32 שלך.

נכון, למה יש מישהו ששילם על האנטי וירוס שלו? :lol:

חוץ מנורטון.[רק המטומטמים קונים אותו] סורי :lol:

פורסם

כמשתמש מקצועי, אני מתקין כל פעם שאני מפרמט את המחשב את NOD 32 בגרסת הניסיון כדי להשיג מקסימום אבטחה בגלל התוכנות הרבות שנכנסות למחשב.

אחרי חודש אני נשאר עם NOD 32 עוד קצת ללא עדכונים,

ואחר כך אני עובר למשהו חינמי רק כדי שיסרוק לי את הקבצים שאני מוריד.

פורסם

NOD זה ראשי תיבות של משהו?

פורסם

בית חולים בקצה האצבע בצ'כית.

פורסם

משתמש מקצועי לא צריך אנטי וירוס פועל כל הזמן זה יכול להיות מובן אבל לא צריך אנטי וירוס בכלל למה לא?

אין וירוסים ברשת גם אם אתה מקפיד להזהיר מוירוסים עדיין אתה תתקל בהם למה דווקא שמשתמש מקצועי לא ישתמש באנטי וירוס?

(אני מתכוון ברצינות פעם ראשונה שאני שומע שדווקא מי שכן מבין במחשבים הוא אחד שכנראה לא ישתמש באנטי וירוס)...

פורסם

תשתמשו בלינוקס אין צורך באנטי וירוס :P

:silly:

קיצר אני משתמש בNOD32 כבר כמעט 3 שנים או יותר עכשיו ניסתי הכל AVG,AVEST,KASPESKI ואין על NOD32 אין שום אנטי וירוס עם אפשרויות של הגנה כמו שNOD32 וכל העיניין של שאפשר להגדיר לו אפשרויות חיפוש עמוקות יותר :xyxthumbs:

NOD32 לעומת אנטי וירוס שנחשבים לטובים לוקח הכי פחות משאבים ממש אי אפשר להרגיש אותו

חוץ מזה המנטכ"ל של Kaspersky אמר שמי שמבין לא צריך אנטי וירוס שזה דבר נכון

ואני מכיר אנשים שאין להם אנטי וירוס ומסתדרים מצויין

פורסם

תשתמשו בלינוקס אין צורך באנטי וירוס :P

גאוני אני משתמש במנדריק 10.2 וזה ממש גרוע אומנם המערכת עובדת יותר מהר אבל היא ממש מוגבלת עם משחקים ושירים ומלא דברים שלא הצלחתי למצוא אפילו שהיא גירסה מאוד פשוטה..

פורסם

וירוסים נכנסים למחשב דרך הורדה של קובץ, דרך באג בתוכנה, או דרך השתלטות על המחשב.

בשביל הבאג בתוכנה יש חדשות וגרסאות חדשות מתוקנות, בשביל ההשתלטות על המחשב יש פיירוול ושכל, ובשביל הורדה דרך תוכנה יש ניסיון, שכל, והיגיון.

אבל NOD 32 שבר קצת את החוקים.

במקום לחפש קבצים במחשב, הוא התחיל לחפש קבצים ושורת קוד באתרי אינטרנט.

כאשר אני נכנס לאתרי קראקים הוא מזהיר אותי שיש להם קוד חשוד שיכול להיות שמנסה להיכנס לי למחשב.

זאת אפשרות מעולה, שתופסת אפילו משתמשים מקצועים עם ניסיון כמוני לא מוכנים.

פורסם

אוקיי אז לפחות בגלישה של אתרים של קראקים וכדומה אתה חייב אנטי וירוס..

אחרי הכול אין לך דרך אחרת להגן על המחשב לא?

פורסם

אני משתמש ב-NAV2003, הורדיתי עליו את כל השידרוגים ואני מאוד מפסוט ממנו.

במקביל אליו עובד גם FIREWALL של אותה חברה.

מה אתם אומרים על זה?

פורסם

נכון, למה יש מישהו ששילם על האנטי וירוס שלו? :lol:

יש לפחות אחד - אני. שילמתי 120 ש"ח על הקספרסקי שיותקן כשהספק והדיסק של המחשב החדש סוף-סוף יגיעו, בעגלא ובזמן קריב ואימרו אמן. 120 ש"ח לשנה זה לא הרבה בשביל הגנה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים