פורסם 2006 בינואר 319 שנים למה לא לנסות VSYNC?זה לא קשור כל כך.. לא יעזור לפי דעתי.במשחקים בהם דבר זה קורה, אפשר לבטל ליבה, ואם אלה משחקים חדשים כגון FEAR, QUAKE IV וכדומה תמיד יצא פאטצ' מיוחד שיתקן את הבעייה ויאפשר תמיכה בריבוי ליבות.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים http://quake4.filefront.com/file/Quake_4_Retail_Patch_v_105_Beta;52490בקשה
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר זה לא קשור כל כך.. לא יעזור לפי דעתי.במשחקים בהם דבר זה קורה, אפשר לבטל ליבה, ואם אלה משחקים חדשים כגון FEAR, QUAKE IV וכדומה תמיד יצא פאטצ' מיוחד שיתקן את הבעייה ויאפשר תמיכה בריבוי ליבות.ישד עדכון לfear לכפול ליבה??!? ה1.2? הורדתי אותו וזה לא עוזר לי זה עדיין עובד מהר... ובקיוק זה עובד לי רגיל גם בלי העדכון...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר תנסה לבטל ליבה, לי זה עזר ב 1.6 בהצלחהמזה 1.6? זה לא fear...אתה מדבר על counter strike 1.6??
פורסם 2006 בינואר 819 שנים כן סיאס 1.6.. שם הייתה לי את הבעיה ובטלתי ליבהאבל שמע.. שיש גם אפשרות להוסיף פקודה לביוס שמעבירה את התיזמונים מהמעבד לגשר אחר.פשוט צריך לבדוק.. תנסה הכל
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אבל שמע.. שיש גם אפשרות להוסיף פקודה לביוס שמעבירה את התיזמונים מהמעבד לגשר אחר.כן?? איך עושים את זה? אולי זה יעזור.... שום דבר שהציעו פה לא עזר לי בfear...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר כן סיאס 1.6.. שם הייתה לי את הבעיה ובטלתי ליבהאבל שמע.. שיש גם אפשרות להוסיף פקודה לביוס שמעבירה את התיזמונים מהמעבד לגשר אחר.פשוט צריך לבדוק.. תנסה הכלאתה יודע איך עושים את זה???
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים פעם ICE BREAKER אמר לי שצריך לרשום איזה פקודה ב BIOS .. תנסה לתת לו הודעה פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.