פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים גם אצלי זה ככה, ועם כרטיס מסך של ATI.במשחק NFSMW המשחק טס במילים עדינות.במשחק COD2 פתאום הדמויות עומדות במקום עם הנשק באויר ולא זזות, והמסך לא מתקדם.למישהו יש רעיון?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים טוב די נראה לי שאני יכול להושיע אותכם, לא היה לי כוח לקרוא את כל העמודים של הדיון אבל ממה שכן קראתי הבנתי את הבעיה וגם לי הייתה אותה, היא נובעת ממעבד כפול ליבה ופשוט צריך ב TASK MANAGER לבטל מעבד אחד.ככה עובד לי NFS כמו שצריך וגם אין בעיות עם COD2.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר אם מישו מוצא דרך אחרת לסדר את הבעיה או שמוצא דרייבר שמסדר את זה שיודיע... רק הביטול של אחת הליבות עוזרת לי אבל לא משביל זה קניתי את הכפול ליבה..! וגם זה עושה בעיות לפעמים ובמחלק משחקים זה לא עוזר...
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים גם לדוד שלי יש את אותה הבעיה, ופשוט אני נתתי לו תוכנה לקביעת מהירות השעון וזה סידר לו את הבעיה שם התוכנה לא זכור לי, אני אחפש אותה בדיסקים שלי ואני ישים קישור !!
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים לתוכנה קוראים SpeederXP קישור: http://www.megaupload.com/?d=WQL15L65 מקווה שעזרתי...המפציץ A החמקן
פורסם 2006 בינואר 119 שנים לתוכנה קוראים SpeederXP קישור: http://www.megaupload.com/?d=WQL15L65 מקווה שעזרתי...המפציץ A החמקן זה לבעלי כפולי ליבה?
פורסם 2006 בינואר 119 שנים טוב אני לא מבין למה כולם מסתבכיםפשוט מבטלים את אחת הליבות והמשחק עובד מעולהלפחות עד שיצא פאטש
פורסם 2006 בינואר 119 שנים טוב אני לא מבין למה כולם מסתבכיםפשוט מבטלים את אחת הליבות והמשחק עובד מעולהלפחות עד שיצא פאטשאו הינה אחד שמדבר לעניין ! זה באמת עובד :]
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר טוב אני לא מבין למה כולם מסתבכיםפשוט מבטלים את אחת הליבות והמשחק עובד מעולהלפחות עד שיצא פאטשזה עובד... אבל למה קנית כפול ליבה?? אם אתה לא משתמש בשני הליבות?!?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים זה עובד... אבל למה קנית כפול ליבה?? אם אתה לא משתמש בשני הליבות?!?לא לשאול שאלות מטומטמות. תודה.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר לא לשאול שאלות מטומטמות. תודה.מה הקשר שאלות מטמטמות... בשביל מה קניתי כפול ליבה אם אני משתמש רק בליבה אחת?!?!?
פורסם 2006 בינואר 319 שנים נו תגיד לי מה אתה רציני ?ישנם מספר משחקים אשר לא תומכים בכפולי ליבה, ואולי זה פשוט איזה באג במשחק, ואולי צריך להוריד פאטצ' ..משחקים זהו לא השימוש של כפולי ליבה, משתמשים בכפולי ליבה לקידודי סרטים, למולטי טאסקינג ודברים שמעבד רגיל לא מסוגל לעשות, ושוב, במשחקים אתה לא תראה הבדל ממשי, אולי 2-3 FPS.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים יש לך כרטיס חזק ביותר חחח אם אתה רוצה תוריד את ההגדרות במשחק אבל לא שווה עם יש כרטיס טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.