עבור לתוכן

טמפרטורה של צ'יפסט- nf4u

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט?

המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות.

תודה מראש!

עמרי.

פורסם

טמפ' סבירה בהחלט

יש כאלה שהגיעו אפילו ל70..(וציפסט ידועים בהתחממות הרבה שלהם אז אין לך ממש מה לדאוג כול עוד הוא לא מגיע ל70-75+..)

פורסם

שלי הציפסט על 40 מעלות ולא זז מהטמפ' הזו גם במאמץ ויש לי אותו לוח כמו שלך דרך אגב איזה תוכנה של NIVIDIA בודקת טמפ' ללוח אם שלי ?

פורסם

הציפסט שלי לא זז מ-36+- בגלל שהחלפתי את הגיריז התרמי שבא איתו ל- as5

פורסם
  • מחבר

שלי הציפסט על 40 מעלות ולא זז מהטמפ' הזו גם במאמץ ויש לי אותו לוח כמו שלך דרך אגב איזה תוכנה של NIVIDIA בודקת טמפ' ללוח אם שלי ?

אני משתמש ב Smart Guardian, אבל גם אוורסט והתוכנה של nvidia מראים אותה טמפ'.

פורסם

זה גם קשור מאוד לקירור שעל הצ'יפסט, יש הרבה הבדל בין קירור פאסיבי פחות מ3 ס"מ או אקטיבי פחות מ2 ס"מ לקירור פאסיבי יותר מ4ס"מ או אקטיבי יותר מ3ס"מ.

קח קירור אקטיבי גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

זה גם קשור מאוד לקירור שעל הצ'יפסט, יש הרבה הבדל בין קירור פאסיבי פחות מ3 ס"מ או אקטיבי פחות מ2 ס"מ לקירור פאסיבי יותר מ4ס"מ או אקטיבי יותר מ3ס"מ.

קח קירור אקטיבי גדול יותר.

מסכים איתך לגמרי. אבל הקירור של הלאן פארטי נראה לא רע בכלל, הוא גם אמור להיות מיועד לזה... אני חושב שאולי הכרטיס מסך מציק לו קצת.... אני אנסה להעביר לסלוט השני. 50 מעלות זה כל כך גרוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים