פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים ש לי 12CM שהמתח שלו מחובר ללוח והוא עושה רעש וזה מעצבןןןןןןןןאולי איכשהו במתח או משו כזה אפשר להגדיר אותו כי בלילה זה חופררררר
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אם יש למאוורר חוט של RPM אתה יכול לדרך הSPEEDFAN..ותחפור קצת בביוס צריך להיות שם איז האופציה לשנות מהירות של מאווררים או משהו בכיוון וכוכו..(לא ממש מכיר תלוח אבל תבדוק/תקרא בחוברת של הלוח..)
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש עוד תוכנות חוץ מ-SPEEDFAN? (לי אישית היא לא מווסתת את מהירות המאוררים)גם בביוס חיפשתי ולא מצאתי שום דבר.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים תפעיל בתוכנה את האפשרות Automatic fan speed... במצב מנוחה הוא יפעל לאט ובמצב מאמץ הוא יעלה...למאורר יש חיבור מולקס או 3 פינים ?!
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אני לא אידיוט! חיברתי את ה3 פינים ללוח אם. אני רוצה דרך להוריד את מהירות המאווררים מתי שאני רוצה, אז אתה מכיר עוד תוכנה לשליטה במהירות מאווררים?
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אם יש למאוורר חוט של RPM אתה יכול לדרך הSPEEDFAN..החוט של RPM הוא בצבע צהוב?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר יש עוד תוכנות חוץ מ-SPEEDFAN? (לי אישית היא לא מווסתת את מהירות המאוררים)עשיתי על אוטו מט וזה לא עושה כלוםשינתי תאחוזים בתוכנה וזה גם לא עושה כלוםאני רוצה לכוון את זה ידיני
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יש שלוש (אדום, צהוב, שחור) אני לא יודע מה ה-RPM.אדום הוא לפלוס שחור הוא למינוס וצהוב הוא לRPMיש עוד תוכנות חוץ מ-SPEEDFAN? (לי אישית היא לא מווסתת את מהירות המאוררים)עשיתי על אוטו מט וזה לא עושה כלוםשינתי תאחוזים בתוכנה וזה גם לא עושה כלוםאני רוצה לכוון את זה ידיני תעשה מה שאני עושה פשוט תנתק את המאוורר בלילה אבל עם זה משגע כל לילה לכבות תבנה פאן באס יש מדריך באתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.