פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים זה ממש לא הגיוני יש לי ATHLON 3000+ וקירור של THERMALTAKE TR2 והטמפ' של המעבד שלי במנוחה היא 26-30ודווקא יש לך שם בתמונה 33 מעלות של מה זה??
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לזה שאמר שהקירור גרוע אתה מטומטם - הקירור יותר טוב ויותר שקט מהסטוק יש לך על הדיסק של הלוח תחת "TOOLS " את ה Smart Guardian תבדוק איתה יכול להיות שהקירור לא מורכב טוב כי אצלי עם אותו קירור ואותו לוח המעבד תחת OC ב1.6 וולט לא עובר 45
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אין בעיה עם הקירור הוא טוב ושקט.יכול להיות שיש לך מארז עם סירקוצליה גרועה, איזה יש לך?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יש לי את אותו מעבד עם קירור סטוק(נראה לי, אבל בטוח שלא יותר טוב ממנו)במצב מנוחה הוא על 32-36 והחדר שלי חמיםואני לא חושב שאוורסט משקר
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יכול להיות שמערכת שלך מציגה את הטמפרטורה הפנימית של המעבד. רוב הלוחות מציגים את החיצונית שנמוכה משמעותית.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים זה שייך לפורום אוברקלוקינג וקירורמועברד"א ניסית לבדוק את הטמפ' כ-10 דקות לאחר העלייה של הוינדוס?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים שני דברים.קודם כל המאורר של המעבד לא כזה טוב אז אל תתפלא.דבר שני, זה תלוי גם בסירקולציה שיש לך במארז. איזה מאווררים יש לך במארז? ואני לא יודע איך החוטים אצלך מסודרים אבל הייתי ממליץ לאסוף את כולם ולהרים אותם שיהיו בערך בגובה הספק כדי שתיהיה סירקולציה טובה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מי בנה לך את המחשב?? יכול להיות שאין לך מספיק גריז טרמי?עוד תגובה מטומטמת מבית AMG הקירור מגיע עם פד טרמי איכותי מאוד !
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר לוח DFI INFINITY מארז פוקסקון (220 ש"ח) הקטע הרציני פה זה לא המעלות !!! המחשב נתקע במשחקים אחרי חצי שעה בערך ! שזה כבר ממש מטריף אותי ! מחשב חדש 5300 שקל !! אני לא יודע מה תוקע אותו או משהו במחשב ...או חום ייתר או הכרטיס מסך !! אני יתאר את הבעיה : פתאום המסך פשוט נהיה שחור יוצא מסינכרון (עובר לנורת STANBYYE) אי אפשר לעשות כלום חוץ מ ריסטארט !!!! (Fרטיס ג'י טי או 2 חדש ) !! הקטע שהוא בכלל לא על אובר קלוק רציני ! כולה 530 על 580 .... חשבתי אולי זה ה ATI TRAY TOOLS יותר מדיי דברים לחשוב עליהם שיכולים ליצור ת'בעיות הללו ! כבר לא יודע מה לעשות נ.ב מזה התוכנה הזו פריים 95" ? מה היא בודקת ?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר הנה .......אבל מה המדד פה ?יש SYSTEM 1 ANDSYSTEM 2?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.