עבור לתוכן

MIT unveils $100 laptop (with photos)

Featured Replies

פורסם

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1972

The computers operate at 500 MHz, about half the processor speed of commercial laptops, and will run on Linux rather than Microsofts or Apples Operating systems as previously hoped by the two companies.

The computer uses a screen from a portable DVD player, which can be switched from colour to black and white to make it easily viewable in bright sunlight, said Mary Lou Jepsen, the project's chief technical officer.

MIT plans to have units ready for shipment by the end of 2006 or early 2007. Manufacturing will begin when 5 to 10 million machines have been ordered and paid for in advance.

מעניין אם זה באמת יתפוס.

פורסם

זה בטח יהייה טרנד כמו הMP3 הקטנים האלה שעולים 300 שקל.

פורסם
  • מחבר

זה בטח יהייה טרנד כמו הMP3 הקטנים האלה שעולים 300 שקל.

כן, רק שיש הבדל בין נגן MP3 מסכן לבין מחשב נייד... וזה נועד בעיקר למדינות עולם שלישי שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות מחשב רגיל (שלא לדבר עם LAPTOP עד היום שגם ככה יותר יקרים).

פורסם

בכל מקה, הוא לא כל כך יפה..

אה... ולא קראתי מקודם, עכשיו וקראתי את זה: "poorest people in the world. " ומסתבר שאתה צודק..

עכשיו שאני חושב על זה, ראיתי פעם תמוצר הזה איפשהו(לפי הידית).

פורסם

לא הגיוני שראית את המצור הזה כי הוא יצא כרגע.

כמו שברטון אמר השיקול בפיתוח לפטופ ב100$ הוא בשביל שמדינות עולם שלישי יוכלו לקנות מחשבים, כמו כן במדינות כאלה אין תמיד גישה לחשמל ובשביל זה יש את ה"ידית".

פורסם

ראיתי באינטרנט איפשהו כבר תידית הזו...

פורסם

Manufacturing will begin when 5 to 10 million machines have been ordered and paid for in advance.

ככה אפשר למכור כל מוצר ב30% ממחיר השוק שלו.

פורסם

למי שאמר שהוא לא נראה כ"כ יפה..

הרעיון הראשוני היה לגרום לו להיראות מכוער כדי שאנשים לא ירצו לגנוב אותו.

וזה דיי היגיוני, כי אני אישית לא הייתי גונב משהו שיש לו צבע של קיא...

פורסם

כנראה ראית רדיו עם ידית דומה

יצא לפני כמה שנים רדיו עם מנואלה כזאת לטעינה של הבטריה, גם למדינות העולם השלישי

אחלה רעיון באופן כללי, למטענים ניידים - לכל מכשיר, כלומר לייצר נקודת חשמל ניידת עם מנואלה שתוכל להטעין כל מכשיר (עם מטען) בכל מקום

האמת נראה לי שיש כאלה בחנויות של מטיילים, אבל ממש לא בטוח

פורסם

לא רק שראיתי מידע על הלפטופ הזה כבר (אבל בלי תמונות צבע אלא שרטוטים)

אלא שאני יודע איפה זה היה

מדור כלכלה של יום ראשון לפני כחודש וחצי

פורסם

הציגו אותו גם בטלויזיה, קופי אנאן אגב הצליח לשבור את המנואלה

אני אישית לא אוכל להשתמש במשהו עם מסך כזה קטן כמו לדבר הירוק הזה

פורסם

אף אחד לא ביקש ממך להשתמש בו

אתה לא ילד עולם שלישי

פורסם

אין קשר,גם בישראל זה יכול לתפוס כ"מחברת אלקטרונית"...כך שזה מאוד מושך סטודנטים...וגם המחיר נראה מושך ללפטופ שסה"כ יכול לעשות עבודה משרדית טובה...

פורסם

איך זה יתפוס בישראל אם לא ימכרו אותו לישראל? הוא לא מיועד למדינות מפותחות אלא למדינות נחשלות.

פורסם

אין קשר,גם בישראל זה יכול לתפוס כ"מחברת אלקטרונית"...כך שזה מאוד מושך סטודנטים...וגם המחיר נראה מושך ללפטופ שסה"כ יכול לעשות עבודה משרדית טובה...

יש הזמנות מראש עד אמצע 2008

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים