עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניתי מאורר חדש אבל אני לא מסוגל לשלוט במהירות שלו!

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש.

בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 .

טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם.

חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!)

אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו.

יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר!

אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן?

לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב(

אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( 4800).

מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? או איך לגרום ללוח אם שלי לזהות את המאורר , אם זה אפשרי בכלל....

פשוט ההבדל בין המאורר הזה לשאר המאוררים הישנים שלי הוא כל כך עצום שהחלטתי לקנות לי עוד אחד כזה במטרה להחליף את המכניס אוויר מקדימה.

תודה לעוזרים :)

נ.ב- הכבל שחיברתי ללוח אם הוא בצבע צהוב ( יענו רק 1 כי ה שחור והאדום התחברו למולקס)

עכשיו ניסיתי לחבר את המאורר ישירות ללוח אם, זאת אומרת לא למולקס והמאורר עובד מעולה , כאילו הוא ב 12 וולט.

חיברתי את זה למקום שכתוב fan 2 ולמרות שמאורר עובד הspeedfan לא מזהה את זה בכלל...הוא לא מזהה לי שום מאורר!

אולי תוכנה אחרת תעזור? או שזו הגדרה בביוס? אני חייב לשלוט על המאווורים! תודה:)

פורסם

ממש לא קראתי את הכל.

אתה מחבר את החיבור 3 PIN לספק או ללוח, מגיע עם המאורר עוד כבל עם בורר מהירות קטן אתה מחבר אות לאחד המתאים משני החוטים הנוספים שיוצאים מהמאורר.

אל תחבר את החיישן טמפ'.

פורסם
  • מחבר

לא...לא הגיע שום כבל עם בורר מהירות.

הכבל היחיד עם ה 2 פינים זה הכבל שיש לו בקצה בורג פלסטיק וכתוב בקופסא של המכשיר שדרכו אפשר לכוון ידנית את המהירות

אבל אני מסובב אותו ולא קורה כלום!

הנה תמונה של מה שיש לי:

http://www.dvhardware.net/reviews/smartcasefan2/5.jpg

אתה רואה , אם אני מחבר את זה לספק כוח יש לי חוט צהוב שמתחבר ללוח אם ב 3 פינים...אבל עדיין אני לא יכול לשלוט על ה rpm כי התוכנה המפגרת לא קולטת את המאוורר!

ואפילו שאני מחבר את הקונטולר החיצוני ואני מסובב אותו המהירות לא משתנה!

פורסם
  • מחבר

אוי! הבנתי מה היתה הבעיה .....היתי צריך להוציא את הדבר הכחול הזה מהפלאג של הסנסור!

עכשיו אני יכול לשלוט על זה ידנית!

חחחח איזה טיפשי!

טוב תודה בכל מקרה

פורסם

אתה צריך להוציא את הג'מפר...

והפלסטיק זה הבורר

עריכה: :|

פורסם
  • מחבר

אבל למרות שהצלחתי הspeedfun עדיין לא קולט שיש לי מאורר...

טוב אני חושב שאני אאלץ לשלוט על זה ידני.

פורסם

לאיזה מקום בלוח חיברת?למעבד?הוא לא יתן לך.

ידני הכי טוב...גם אם ספיד פאן היה מגלה כל פעם עד שווינדוס היה עולה המאורר היה עובד על 100%.

פורסם

מה שtycoon לקח הרבה יותר טוב.

מגיע ל72 CFM .

של זלמן מגיע ל40+

והראשון שהצעת מגיע ל2700 סל"ד שזה sux

פורסם

איך באמת המאורר הזה? הוא האופציה היחידה הנורמלית ב KSP לא ? יש לו שליטה מבחוץ על המהירות שלו ? רציתי לקנות את הזלמן שבנועה עם הARCTIC COOLING שהם טובים , במחיר של 45 לכל אחד , אבל מכיוון שאני לא יכול לקנות מנועה האפשרות היחידה זה KSP , ספר איך הוא עובד.... מרעיש לא

מרעיש נותן איורור טוב..?..

איך הוא לעומת ה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077

מבחינת נתונים..?

פורסם

הSF עושה עד 75 CFM ב48 DBA.

יש לו שליטה חיצונית וזה בעצם מטרת הדיון כיצד לסדר אותה.

הוא מאורר מאוד טוב - יש לי אותו גם.

יותר טוב מהאחרים אבל גם יותר רועש...אבל מצד שני אפשר להמניך את המהירות ולכן את הרעש

פורסם

הSF עושה עד 75 CFM ב48 DBA.

יש לו שליטה חיצונית וזה בעצם מטרת הדיון כיצד לסדר אותה.

הוא מאורר מאוד טוב - יש לי אותו גם.

יותר טוב מהאחרים אבל גם יותר רועש...אבל מצד שני אפשר להמניך את המהירות ולכן את הרעש

יותר טוב מהאחרים שהבאתי בלינק? אם כך אני קונה אותו. :)

פורסם
  • מחבר

אחלה מאורר אני מאוד מרוצה ממנו.

גם הבאנדל שלו מאוד נחמד וגורם לך להרגיש שקיבלת תמורה מאוד גדולה בעבור הכסף ( אוי אני אוהב את הגריל של tt ...פשוט אוהב!)

הסנסור מאוד חביב ואתה לא צריך לדאוג לו בכלל....אתה שם במצב סנסור והוא ידאג שהטמפרטורה תישאר נמוכה! אם היא עולה אז זה מגביר את המהירות, משמע זה יעבוד בבדיוק במהירות שהוא צריך ולא במהירות גבוהה שסתם תעשה רעש וגם לא תועיל הרבה.

אבל מה שכן הוא עושה המון רעש במהירות 4800! ואני מתכוון המון!!! כמו שואב אבק קטן. אבל הקונטרולר החיצוני מאוד חביב למרות שזה סתם חוט קטן עם פלסטיק מסתובב אפשר להוציא את זה מכל מיני חורים ( אם זה יונק אז אפשר להוציא דרך חור של מדפסת , או אם זה מכניס אוויר מקדימה אז אפשר להוציא את זה ליד כפתורי ההפעלה).

קיצר שווה את ה 45 שקל! מאוד שווה.....

ששמתי אותו על השולחן שלי בצורה אנכית הוא התחיל פשוט ליסוע על השולחן! היה מגניב.

פורסם

נחמד , אני אלך עליו.

מה אתם אומרים ללכת על מאורר אחד או שתיי מאוררים? :)

זה 80MM כן ?:)

פורסם
  • מחבר

כן זה 80 אבל יש גם 90 ו 120...למרות ש בksp יש רק 120 ו 80.

אני קניתי אחד ושמתי אותו כיונק ועכשיו אני מצטער שלא קניתי 2.... כי הוא מאוד עוצמתי שהוא ב 4800 והיתי יכול לשים אותו כמנכניס אוויר מצויין!

קיצר תלוי מה המטרות שלך. לי לפני זה היה קירור סטוק רגיל של מארז פנטיום 3 עלוב...בקושי עשה אוויר.

המאורר הזה פשוט העיף לי את האבק! ששמתי אותו כיונק כל האבק יצא החוצה! היה מגניב :)

פורסם

תגיד... מה זה הכינוי שלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.