עבור לתוכן

השוואה פשוט מצוינת בין גופי קירור לכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם
:yelclap: :yelclap:
פורסם

מעניין מאוד. ה GLACIALTECH נראה אופציה מצויינת למי שרוצה קרור טוב ושקט.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים - ה700CU קורע לכולם את הצורה, לא בגלל קירור הליבה (שהוא הכי טוב שם) אלא בגלל ההפרשים הגדולים בקירור הזכרונות !!!! ישר כוח זלמן.

פורסם

השאלה מה זה אומר קורע לכולם את הצורה.

במצב של נורמל הזלמן טוב יותר ב 3 מעלות בליבה לעומת הגלשייאל שזה כלום וב 5 מעלות בזכרונות שזה לא הרבה.

במצב שקט הזלמן 5 מעלות פחות טוב על הליבה ופחות או יותר אותו דבר על הזכרונות (תלוי אם יש סינקים על הגלשייאל או לא).

שניהם הרבה הרבה יותר טובים מהסטוק.

ההרכבה של הגלשייאל נוחה מאוד והמחיר שלו משמעותית זול יותר.

לא חושב שהייתי מעדיף את הזלמן.

פורסם
  • מחבר

אינטגרל אני מרגיש שהתאהבת בגלשיאלטק "קוטב צפוני 1000"  :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

בכל מקרה, בארץ מצאתי הכי זול ב190 בפלונטר, אם יש מקום אחר תרגיש חופשי להודיע לי :)

וכאחד שלא אכפת לו ממש מהרעש, אז הזלמן אולטימטיבי בשבילי... ISNT IT ?

עריכה: יש גם בלוגי'ק, עם משלוח עולה 182 שקל:

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6462

פורסם

אינטגרל אני מרגיש שהתאהבת בגלשיאלטק "קוטב צפוני 1000" :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

וכאחד שלא אכפת לו ממש מהרעש, אז הזלמן אולטימטיבי בשבילי... ISNT IT ?

כאחד שלא אכפת לו מהרעש, אז כל עוד הטמפרטורות לא גבוהות מאוד על הכרטיס (את זה תוכל לראות בקיץ יותר טוב) אין צורך לטעמי להחליף קרור. אני שמתי פרופיל טמפרטורה על 30% עד 45 מעלות כך שבמצב רגיל (לא משחקים) לא שומעים את הקרור. כמו שאמרתי בטרד אחר, במשחקים הרעש בד"כ לא משנה שכן האודיו הרבה יותר משמעותי.

וכן, מיום ליום אני מבסוט יותר ויותר מגלאשייאל. מוצרים חכמים.

האם הקירור הזה מתאים גם ל GTO2 ?

לדעתי כן, אבל תבדוק ליתר בטחון עם החנות.

פורסם

איפה אפשר להשיג את ה GLACIAL הנ"ל בארצנו המתפתחת?

הרעש של הקירור המקורי מחרפן אותי...

תודה :smile1:

פורסם
כאחד שלא אכפת לו מהרעש, אז כל עוד הטמפרטורות לא גבוהות מאוד על הכרטיס (את זה תוכל לראות בקיץ יותר טוב) אין צורך לטעמי להחליף קרור. אני שמתי פרופיל טמפרטורה על 30% עד 45 מעלות כך שבמצב רגיל (לא משחקים) לא שומעים את הקרור. כמו שאמרתי בטרד אחר, במשחקים הרעש בד"כ לא משנה שכן האודיו הרבה יותר משמעותי.

תוכל בבקשה בקצרה להסביר איך מגדרים פרופיל טמפרטורה ולמה זה מיועד ?

פורסם

איפה אפשר להשיג את ה GLACIAL הנ"ל בארצנו המתפתחת?

הרעש של הקירור המקורי מחרפן אותי...

תודה  :smile1:

תעזר בלינק שיש למעלה של לוגיק...

פורסם

כן, אבל מה זה משנה ?

פורסם

כן, אבל מה זה משנה ?

לא הבנתי מה זאת אומרת מה זה משנה ? התוכנה אמורה לרוץ ב TRAY או שניתן לסגור אותה ?

אודה לתשובה קצת יותר מפורטת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים