פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט)ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!!אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם??ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתיוגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר ניסיתי להוריד מכפלה ל-3 והמחשב בכלל לא עובר את שלבי בוט הראשונים..(אינו מגיע לבוט של הוינדוס...)יכול להיות שצריך לנעול pci-e???איך עושים את זה??מישהו יכול לשלוח לי מדריך לביוס הזה?!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים הביוס של הלוח נועל את ה-PCIE מהגירסה הראשונה בערך אוטומט....תוריד את המכפלה של המעבד,תוריד את המכפלה של HTT ל-3,אני ממליץ לך להוריד את המכפלה של המעבד ל-4, ולהעלות את ה-HTT עד שהמעבד מתחרפן....לראות מה המקסימום....
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר לדעתי הרעיון שלך ממש מטומטם ואני לא מתכוון להתחיל בו אפילו מרוב שהוא לא קשור!!יש עוד עצות??
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תוספת מתח לציפסט?והינה מדריך לזיכרונותhttp://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=11397&highlight=Memory+Guideאם אתה צריך
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר את המדריך הזה אני קראתי ומכיר...תודה בכל זאתהרעיון שלך נשמע טוב ואני אנסה אותו!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים טוב, דבר ראשון אתה לא יודע מה מגביל את ה OC שלך נכון? אז בוא ננסה לבודד את הבעיה.לבדיקת לוח: הורדת מכפלת מעבד למינימום, מכפלת HTT למינימום וזיכרון ביחס מחלק שיתן 133. מעלים HTT עד שלא מקבלים יותר בוט יציב של המערכת.תנסה להעלות מתח לצ'יפסט, אבל לא יותר מדיי למה הקירור שלו גם ככה מעפן. נתקעת שוב? זה המקסימום שהלוח יכול לקחת! (לא חושב שזה מה שיתקע אותך. הלוח הזה תותח ב OC)לבדיקת מעבד: HTT ל 3, מחלק זיכרון ביחס שיתן 133. מעלים HTT לאט לאט עד שאין בוט/מערכת לא יציבה. מעלים מתח למעבד (יש ללוח אנדרוולטאג' לידיעתך) עד לקבלת יציבות. ממשיכים להעלות תדר HTT עד ששוב אין בוט וחוזר חלילה. אל תעבור 1.55V לדעתי (מישהו מוכן לתקן אותי במידה וצריך? אני לא מעוניין להטעות אף אחד). זהו הגעת למתח מקסימלי, זה התדר המקסימלי של המעבד שלך.לבדיקת זכרונות: שוב HTT ל3, מכפלת מעבד תוריד באיזה 2 כפולות, ותעלה תדר HTT לאט לאט. לאחר כל העלאה תריץ בדיקת MEMTEST קטנה (מונה כבר בביוס).יש שגיאות? שחרר קצת תיזמונים. שיחרור תיזמונים לא מספיק? תוסיף מתח. הזכרונות שלך לא יעמדו במתחים גבוהים שוב לדעתי אל תעבד את ה 2.9 איתם (כרגיל מוזמנים לתקן).אחרי שתמצא מה הבעיה דבר איתנו.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר ניסיתי להעלות מתח אבל זה לא עוזר....אני אתחיל לבודד את הבעיה אולי מחר ותודה רבה על העזרה שלכם!
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר uupp!עשיתי את בדיקות והנה התשובות:מודר בורד מק"ס htt =450זיכרונות מק"ס =453מעבד אני לא בדקתי כי אני עדיין לא מצאתי איפה מעלים מתח... אז סה"כ יש לי שאלה אחת:איפה מעלים מתח למעבד???!!!?!?! :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים טוב... הלוח שלך ממש טוב וכן גם המעבד מכיוון שהוא הביא אותך לHTT 450! !? בקר זיכרונות ממש טוב יש למעבד שלך...עכשיו המתח של המעבד הולך לפי אחוזים... +(אחוזים) וכן הלאה.. פשוט תעלה את האחוזים...מתח מעבד מקסימלי מומלץ הינו 1.65\1.7....
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר אז לא עניתה לי על השאלה!!איפה מעלים מתח?!?!?ראיתי משהו בביוס כמו שדיברתה עליו באחוזים..על זה אתה מדבר??קוראים לזה : cpu vid זה זה?עריכה:הגעתי בינתיים ל- htt 290
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.