פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים איך אבל? כאילו זה נשמר אוטומטית על השמירה אחרי שנתפסים, לא? לא ניסיתי ואני ממש אהבל אם זה עובד כי נתפסתי כבר 4 פעמים והלכו לי 4 כרטיסים (1 קיבלתי מיריב)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים load savedאתה יכול פשוט לצאת למסך הראשילבחור careerובמקום לעשות resume לבחור load ולהעלות שמירה לפני שתפסו אותךנראה לי שזה עובד כי עדיין יש לי 3 כרטיסים
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים נראה לי שאני יבטל את הauto save וישמור ידני , יהיה יותר חכם להתקדמות שלי בקצב הזה של המרדפים שנהרסים לי, תודה על הטיפ
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים סוף סוף הלמבורגיני אצלי..., המכונית מהירה אבל אני לא מת על השליטה נראה לי אני ממשיך עם המזדה הנה התמונה http://img45.imageshack.us/img45/5338/18fl.jpg והנה סתם תמונה של המצב שלי...... http://img45.imageshack.us/img45/14/28jb1.jpg עריכה: הלמבורגיני אחרי טץ' קטן שלי...
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מזה 2,000,000+ BOUNTY ?? אני שמח שיש לי 400,000!! WTF ??מישהו מוכן לומר לי איך אני יודע כמה כרטיסים יש לי ? (אני מבין שזה מחליף את הכסף שאתה אמור לשלם כשאתה נעצר..)תודה...
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר הנה אני והלמבורגיני טסים ב386 קמ"ש : והנה הלמבורגיני אחרי הטאצ' שלי : דרך אגב shbd תפעיל דחוף פילטרים! או לפחות AF(שזה במשחק texture filtering) תסתכל למשל את התמונה של הלמבורגיני שלי לעומת שלך במוסך ותראה את המכונית וגם מסביב לה... והכרטיס שלך עוד יותר טוב אז אתה יכול להעלות עוד יותר ממני!)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק, מה זה 386? אז אתה אומר שהלמבורגיני תגרום לי לוותר על הפורשה שלי? טוב, אני כבר יראה לבד בקרוב, נשארו לי רק כמה מירוצים לעשות אחרי שסיימתי את הבאונטי והמייליסטונס במרדף אחד: ואם כבר אני מפרסם תמונות קבלו שתי תמונת סיום מירוץ יפות שיצאו לי:
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים stingerהורדתי את ה- SHADOW לגמרי כי הוא רק הורס כי יש לי כרטיס של ATIופילטרים שמתי ככה בדריברים:וAA 4 ו- AF8ובמשחק הכל על הכי גבוהה חוץ מהשדואו שהורדתי
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר אז הפילטרים לא מופעלים צר לי להודיע גם אצלי הSHADOW מכובה לגמרי... תסתכל על התמונה אצלי ואצלך... אצלי זה 1024X768 עם פילטרים 4X 8X ואם אצלך זה ככה אז זה אמור להראות אותו דבר... אבל זה ממש ממש לא.. זה לא קרוב אפילו...
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אני לא רואה ממש הבדל רק אולי טיפה בפילטרים אבל נראה לי שאני יודע למה זה שונהבדקתי שוב בדריברים וה- mipmap היה על performance ולא quality.אני יבדוק יותר מאוחר אם יש שינוי.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר לא אחי אני עכשיו התעמקתי בשני התמונות.. הAA אצלך לא מופעל בוודאות. והAF אולי כן אחרי שתשים את הMIPMAP על QUALITY אני אוכל להגיד לך.. כרגע זה נראה כאילו אתה בלי פילטרים בכלל... המשחק לא נראה רע אבל תסתכל על התמונה מקרוב וגם תסתכל על הרצפה אצלי ואצלך... אתה תבין לבד.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים הנה עם mipmap על qualityיש שיפור ודרך אגב ה- AA צריך להיות על Temporal בדריברים? זה משנה משהו?http://img247.imageshack.us/img247/1576/37mu.jpg
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר עזוב את הדרייברים! תוריד שם הכל רק שים את הMIPMAP על QUALITY.. ופשוט במשחק תעשה את הכל על הכי גבוה חוץ מהSHADOW... ואז תראה איך זה נראה.ד"א : עכשיו רואים שהAF מופעל אבל הAA עדיין לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.