פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים טוב.....עכשיו התחלתי לשחק... ;Dניצחתי עכשיו את הזה עם הסופרה (ניראה לי 12..) עם Punto STOCK בקושי הצלחתי לנצח אותו...איזה מכונית כדאי לי לקנות?! פתוח לי עד ה Clio V6 ....יש לי 65k....מה כדאי?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים טוב.....עכשיו התחלתי לשחק... ;Dניצחתי עכשיו את הזה עם הסופרה (ניראה לי 12..) עם Punto STOCK בקושי הצלחתי לנצח אותו...איזה מכונית כדאי לי לקנות?! פתוח לי עד ה Clio V6 ....יש לי 65k....מה כדאי?just don'tתראה את הפוסטים האחרוניםאני מקום 7 ברשימה למקום 6 יש למבורגיני גלרדו!!!קיבלתי את המרצדס של KAMEKAZEד"א, הפורש שליאיכות גרועה מעוד בגלל שהסקרין שוט הזה אם אפשר לקרוא לזה כך צולם בתנאים גרועים מהטלויזיה (אני משחק בPS2)
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים עדיף לא לקנףות אף מכונית פשוט...אני עדיין עם הפונטו שלי ובדקתי כל מכונית עם השיפורים שאני יכול לעשות לה ועדיין הפונטו לוקחת , גם תפורש שקיבלתי בפינק סליפס
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים איזו מכונית באמת שווה לקחת? עדיף להישאר עם ה TT עד לפורש? או שעדיף לעשות אפילו load בשביל ל"גנוב" את הפורש?
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים טוב...גם זכיתי בRX8...eclise...porshe....אבל נתקעתי.... אני עכשיו עושה את המרוצים לראת "בארון"....עשיתי הכל........צריך לעלות את הbount ל790..מ722...העלתי את זה בעוד 110 אבל תפסו אותי השוטרים....בעעעעעעעעעע.............
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים טוב...גם זכיתי בRX8...eclise...porshe.... אבל נתקעתי.... אני עכשיו עושה את המרוצים לראת "בארון"....עשיתי הכל........צריך לעלות את הbount ל790..מ722... העלתי את זה בעוד 110 אבל תפסו אותי השוטרים....בעעעעעעעעעע............. אני איפה שאתה אני מתחרה נגד בארון עם הפורש ואני צריך להשיג עוד קצת מירוצים וbounty לקחתי את המשטרה למרדף של פעמיים שהם קראו לתגבורות !!! קיצר אבל אני מחפש שהם ישים לי יותר road blocks ועוד תגבורות יותק קשות
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש לי קצת בעיה..אני חושב שהתמונה בהירה מדי..למשל הפונטו לבנה.. אז היא פשוט בוהקת (במוסך)וקרה לי גם במסלול.. שהייתי צריך לפנות ולא הצלחתי לראות את החיצים מרוב שזה בהק.למישהו יש רעיון?מפרט בחתימה.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר יש לFXים HDR?כי אם כן אז זאת הבעיה... זאת לא בידיוק בעיה.. זה אפקט במשחק... ולא אין אפשרות להוריד אותו.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים הנה הלקסוס שלי ..רעהה - רק יפניות - אשאר איתה עוד הרבה 18% משחק , אני עכשיו נגד הסיני הזה - BIG LOU
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אחים שלי יש לי את משחק אני מתקין הכל אני בא להיכנס למשחק וצריך קרק איפו הקרק בבקשה : :s05: עזרו לי???
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אחים שלי תעזרו לי יש לי את המשחק אני מתקין אותו הכל אני בא להיכנס למשחק והוא מבק קרק איפו נמצא הקרק אני משתגע??? ??? :s05:תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר סהר, פורום זה לא תומך בווארז ולא יעזרו לך כאן אם הורדת משחק בדרך לא חוקית. לעניין אחר... אני ב42 אחוז... בידיוק סיימתי את ג'ולס שהיא מספר 8 יענו עכשיו אני נגד KAZE שהיא מספר 7 וקיבלתי את המוסטנג של ג'ולס וקבלו מה עשיתי לה(אחת היפות! הייתי פשוט חייב להראות לכם) :
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים איך יכול להיות שאתה 42%??? אני עכשיו ב36% וכבר עברתי את ג'ולס...ועשיתי כבר הכל במשימות של kaze חוץ ה1,690,000 Bount!!יש למישהו דרך להשיג הרבה Bount..?(עכשיו יש לי 1,383,000)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.