עבור לתוכן

פתיחת צינורות לx800 gto2 יכול להרוס?

Featured Replies

פורסם

פתחתי את הצינורות ל 16 ובצעתי O.C ל X850XT כלומר ליבה 520 , זיכרונות 540 .

הטמפר' במהלך ה O.C עלתה עד 66 מעלות ולאחר מכן מתיצבת על 37 -38 מעלות האם זה בסדר ? ( קירור הסטוק הרגיל ).

מה צריכה להיות הטמפר' לדוגמא בשעת משחק ( מאמץ ) ?

האם ה ATITOOL צריך להיות תמיד מופעל ברקע בשביל ה O.C ?

פורסם

פתחתי את הצינורות ל 16 ובצעתי O.C ל X850XT כלומר ליבה 520 , זיכרונות 540 .

הטמפר' במהלך ה O.C עלתה עד 66 מעלות ולאחר מכן מתיצבת על 37 -38 מעלות האם זה בסדר ? ( קירור הסטוק הרגיל ).

מה צריכה להיות הטמפר' לדוגמא בשעת משחק ( מאמץ ) ?

האם ה ATITOOL צריך להיות תמיד מופעל ברקע בשביל ה O.C ?

מצטרף לשאלה

פורסם

אתה מוכן להירגע ולשמור על הפה.

אתה יודע איך צורבים ביוס שלא דרך תוכנה מפגרת?

באותה הדרך, רק שאם משהו נכשל בפתיחת צינורות והכרטיס לא פעיל אז אין לך מסך אז אתה מחבר את הPCI והמחשב עדיין מזה את הAGP.

זה אמצעי ביטחון לצריבות ביוס.

קודם כל סליחה שהתפרצתי כמו משוגע

שנית, אני צרבתי BIOS עם דיסקט והפקודה שאני זוכר בעל פה מאז: flashrom -f --p 0 new.bin

ולא הבנתי את המשפט האחרון  :kopfpatsch:

מה שאני מנסה להגיד:

הכרטיס בעל 12 ---> צרבת לו BIOS שיעבוד עם 16 ----> הכרטיס הלך

הכנסת כרטיס מסך PCI ---> רצית לצרוב לו בחזרה שיעבוד עם 12 ---> אבל שכחת משהו אחד, הBIOS נמצא על הכרטיס שהלך, ככה שאתה לא יכול לשנות בו כלום כל עוד הוא לא מחובר

פורסם

אם הצריבה של הביוס מפקששת, עדיין אפשר לצרוב ביוס אחר, אבל היות ואי אפשר לעלות מהכרטיס עולים מכרטיס PCI נוסף.

פורסם

כלל ראשון בצריבת ביוס, תגבה את הביוס המקורי!

הן אם זה גיבוי על המחשב והן עם זה גיבוי על דיסקט/דיסק. שים לב גם שברוב המדריכים הדרך שבה מראים כיצד לצרוב ביוס כוללת גיבוי של הביוס.

לאלה ששאלו על טמפ', במנוחה, כלומר בסביבת ווינדוס מה הטמפ'?במאמץ?אם במנוחה היא לא יותר מ50-55 ובמאמץ לא עובר את ה75-80 אז אין בעיה אבל זה די חמים.

בקשר לATI TOOL אני חושב שכן, מכוון שהיא לא משנה את זה בביוס, כל פעם שמגיעים לווינדוס היא מעלה מחדש את המהירות למה שקבעתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים