פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אהה אז אם אני מחזיר את הצינורות ל- 12 לפי הקישור הזה שהבאתם להחזרת המצב הנורמלי אז האחריות לא תלך?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אהה אז אם אני מחזיר את הצינורות ל- 12 לפי הקישור הזה שהבאתם להחזרת המצב הנורמלי אז האחריות לא תלך?האחריות תלך, הם פשוט לא יוכלו להוכיח שפתחת צינורות אם תחזיר ל12 ובכך אתה לא מאבד אחריות. אבל אם המחשב מתקלקל ויש בעיה בכרטיס לא תוכל לסגור צינורות לפני שתלך לטכנאי.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים ואם הכרטיס הוא הבעיה הטכנאי לא יוכל לדעת כי הליבה נשרפה.ואם זה משהו אחר אז הטכנאי לא יבדוק בכלל בקשר לכרטיס. (יש לו כרטיס דיאגנוסטי...פשוט מפעילים את המחשב עם הכרטיס הדיאגנוסטי ואפשר לדעת מה הבעיה....)
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אם המחשב "התקלקל" אפשר תמיד לקחת כרטיס מסך PCI ולהחזיר אחורה.קיצר, לא בעיה.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר חחחחחח...לא הבנתי כלום זה יכול להרוס את המחשב או את הכרטיס או שלא??
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אם המחשב "התקלקל" אפשר תמיד לקחת כרטיס מסך PCI ולהחזיר אחורה.קיצר, לא בעיה.איך לעזעזל תגרום לכרטיס לעבוד עם 12 צינורות בעזרת כרטיס מסך PCI אם הBIOS שלו נמצא על הכרטיס עצמו (מן הסתם) ?!?!?!?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אתה מוכן להירגע ולשמור על הפה.אתה יודע איך צורבים ביוס שלא דרך תוכנה מפגרת?באותה הדרך, רק שאם משהו נכשל בפתיחת צינורות והכרטיס לא פעיל אז אין לך מסך אז אתה מחבר את הPCI והמחשב עדיין מזה את הAGP.זה אמצעי ביטחון לצריבות ביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.