עבור לתוכן

האם ה-SONIC TOWER הוא התמורה הטובה ביותר ל-210 שקלים חדשים דנדשים?

Featured Replies

פורסם

תלוי מה אתה רוצה להוציא מהמעבד או אם בכלל........

אם אתה מחפש שקט , אז זה שקט מוחלט!!, אבל יש מאוררים של זלמן באיזה 190 שקל והם עושים עבודה לא פחות טובה, אבל מה לעשות הם מאווררים, אבל לזכותם יהמר שהם פועלים בסביבות 21-24 DB שזה מעט מאוד

אבל אם אתה רוצה שקט וקירור טוב (לא ל-OC) אז כדאי

רק תשים לב טוב, הסוניק ארוך אז שיהיה לך מקום לשים אותו

בהצלחה

תעדכן מה ואיך היה

פורסם

אוריה, רושמים יאמר*

בקשר לסוניק, עם מאורר הוא אחד הקירור הטובים ביותר, שוב כמו שאמרו אם אתה מחפש שקט מוחלט אז הסוניק הוא הקירור, הוא שקט מאוד ועושה עבודה טובה, עם מאורר הוא הופך לאחד הטובים.

אתה צריך לבדוק אם יש לך מקום.

אם אתה רוצה OC אז או סוניק עם מאורר במידה ויש מקום או BT...

פורסם

הסוניק מצויין כשהוא פאסיבי, שקט מוחלט ולא כ"כ גדול, אם יש לך מקום בשבילו.

אם אתה רוצה לחבר לו מאוורר או מספר מאווררים אז כבר ישנה בעיה במידה ויש לך זכרונות עם גופי קירור והסלוטים קרובים לתושבת של המעבד

או אם הסוקט שלך מסובב ב90 מעלות ביחס ללוח (כמו בלאן-פארטי UT 4) כי אז המאוורר יכול להיות קרוב מאוד למאיץ הגרפי או לספק כח.

אם אתה מתכנן OC או למשל להתקין OCZ BOOSTER או משהו דומה, קח את ה Big Typhoon.

אם אתה מחפש משהו פאסיבי ושקט - קח את הסוניק.

אני עובד עכשיו עם סוניק שמחוברים אליו 3 מאווררים, והוא מקרר בצורה עצומה, אבל אני מחפש להתקין עכשיו OCZ BOOSTER ולצערי אני צריך להחליף אותו כי הסוניק עם 3 מאווררים תופסים המון מקום מעל הלוח ומפריעים לתושבות של הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם עזרתם לי מאד.

אז בכלליות, אם אני מוציא את המאורר של הליבה ומכניס את הסוניק זה עושה עבודה יותר טובה ויותר שקטה, נכון?

פורסם

בוודאי ששקטה יותר, אין לו מאוורר בכלל :xyxthumbs:

אצלי על AMD 3200 הוא עושה 36 מעלות במנוחה ו42 במאמץ בלי מאווררים, וזה עדיין הרבה מתחת לגבול התחתון של AMD שנמצא סביבות 50 מעלות.

עם מאוורר הוא נמצא על 29 במנוחה ו36 במאמץ.

פורסם
  • מחבר

בוודאי ששקטה יותר, אין לו מאוורר בכלל  :xyxthumbs:

אצלי על AMD 3200 הוא עושה 36 מעלות במנוחה ו42 במאמץ בלי מאווררים, וזה עדיין הרבה מתחת לגבול התחתון של AMD שנמצא סביבות 50 מעלות.

עם מאוורר הוא נמצא על 29 במנוחה ו36 במאמץ.

תודה רבה לכם! עזרתם לי מאד! אין כמוכם! רק תשבוחות...

פורסם

שמחנו לעזור, תעדכן אם תרצה עוד דברים, אם תתקל בעוד בעיות

כמו שאתה רואה אנחנו לא רק עוזרים במחשבים אלא גם בלשון :

אוריה, רושמים יאמר*.

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

סתם סתם, קישקוש אטומי

פורסם

ממש לא כדאי. אם היה לך 350 ככה, אז בטוח, כי יכולת לקנות מאווררי 120, אבל בתור פאסיבי הBig Typhoon לוקח אותו בהליכה.

פורסם

GD הביג טיפון עולה 243.

לסוניק יש יתרון - הוא שקט לגמרי והוא עושה את העבודה, אם אתה רוצה עוד ביצועים אתה קונה מאורר ב50 שקל - משמע אתה מגיע ל260 ויש לך ביצועים כמו ואף יותר מהBT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים