פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים תיקח סיכה ותדחוף לחור הקטן שיש לו מקדימה..הוא יפתח.תסיע את המגש באופן ידני ותראה אם אתה מרגיש שהתנועה חלקה או לא.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם סיכה כבר בהתחלה אבל זה לא עזר, וכן - תנועת המגש חלקה לגמרי
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר כמעט תמיד עם הכפתור אבל לעתים רחוקות קורה שאני פשוט נותן לו דחיפה קלה
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים תיקח סיכה ותדחוף לחור הקטן שיש לו מקדימה..הוא יפתח.תסיע את המגש באופן ידני ותראה אם אתה מרגיש שהתנועה חלקה או לא.לנעוץ סיכה כאשר הוא מחובר לחשמל או לא או לא משנה?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים לנעוץ סיכה כאשר הוא מחובר לחשמל או לא או לא משנה?לא אמור לשנות.ההבדל היחידי הוא שאחרי הפתיחה הידנית בזמן שהמחשב פועל, תאלץ לבצע RESET בשביל שהוא יחזור לעבוד במצב הרגיל שלו.רק שים לב שכשאני אומר סיכה, אני מתכוון למשהו בסגנון של הנודניק של אופיס. (paper clip)תיישר קצה אחד שלה, ותשתמש בו.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים רק שים לב שכשאני אומר סיכה, אני מתכוון למשהו בסגנון של הנודניק של אופיס. (paper clip) תיישר קצה אחד שלה, ותשתמש בו. אהבתי! ודווקא הזדמנות טובה להתעלל בנודניק של האופס ולעקם לו ת'רגל...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים "מה שלא הולך במוח הולך בכוח... ומה שלא הולך בכוח יצלע בעוד יותר כוח" תשאל את הארד-דיסק במחשב הישן שלי... היום הוא חשב לעשות קצת בעיות הורדתי לו כמה כאפות והופ הוא עובד כמו חדש !
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים גם אצלי קרה ככה פעם מה שעשיתי: לוחצים על הכפתור, ואז מכניסים את הסיכה בחור. (חרוז )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.