פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים בעיקרון ליבה זאת ליבה , עליך למרוח שיכבה עדינה ולדאוג שלא ינזל לצדדים כשאתה מחבר את הקירור .ממליץ להשתמש ב MX 1 ולא ב AS5ואם זה כרטיס 6600 במקרה אז להיזהר כשאתה מניח את הקירור שלא יפגום את הליבה היא עדינה אין לה מסגרת שמגינה עליה
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אתה מתכוון לשים שיכבה חצי שקופה בקיצר...ואני לא יודע איזה משחה יש לי, כמו שאמרתי אני מקבל משחה עם הקירור זלמן.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים עצוררררררר .....אם אני לא טועה יש משחה טרמית וגריז טרמיוההבדל בינהם הוא גדול :את המשחה הטרמית שמים על הליבה של הכ.מסך ....ואת הגריז שמים על הזכרונות כדי שהRAMSINK ידבק אליהם שהם לא יפלו .....שים לב ....
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים עצוררררררר .....אם אני לא טועה יש משחה טרמית וגריז טרמיוההבדל בינהם הוא גדול :את המשחה הטרמית שמים על הליבה של הכ.מסך ....ואת הגריז שמים על הזכרונות כדי שהRAMSINK ידבק אליהם שהם לא יפלו .....שים לב ....LOL גריז זה משחה
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר הקירור לזיכרונת בא עם מן פס דבק כזה שפשוט נדבק לבד ( כמו פלסטר). יש מצב לאיזה מדריך עם תמונות? תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הקירור לזיכרונת בא עם מן פס דבק כזה שפשוט נדבק לבד ( כמו פלסטר). יש מצב לאיזה מדריך עם תמונות? תודה מראש יש באתר של זלמן סרטון פלאש ומדריך כתוב עם תמונות (פורמט PDF).
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013יש שם סרטון.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר ראיתי כבר את הסרטון הזה , והוא יותר מסביר איך לשים את הגוף קירור - ובזה אין לי בעיה.אני רוצה מדריך שמראה איך לשים משחה וכמה ולא משהו בצבעי אפור ציורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.