פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים שלוםקניתי את המארז Sunbeam Transformerעכשיו הוא מגיע עם שני מאוורים בצד מאוור למעלה אחד גדול מאחורה ויש עוד מקום לאחד מקדימהעכשיו יש רעש של טרקטור ואני רוצה להשאיר אותו פתוח בלילהיש תוכנה שיש אפשרות להוריד את מהירות המאוורים הללו? או פאן בס?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אפשר, אבל רק אם הם על חיבור 3 PIN... (כמו בקירור של המעבד) תוכנת הFan Speed תדאג לכך... http://www.almico.com/speedfan427.exe בהצלחה אחי
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים איזה זיןןן עכשיו אני גם הזמנתי את המחשב החדש עם המארז הזה ושמעתי שחלק אמרו שהוא לא עושה רעש בכלל ועכשיו אתה אומר שכן ואני ישן ליד המחשב הוא איזה מעל חצי מטר קרוב למיטה שלי מה אני יעשה איך עושים את המוד הזה שהמאווררים לא יהיו בעוצמה גבוהה מתי שאני נגיד משאיר את המחשב דולק בלילה ואיך אני עושה שיפעלו בעוצמה מלאה שאני משחק במשחקים ודברים כבדים ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר איזה זיןןן עכשיו אני גם הזמנתי את המחשב החדש עם המארז הזה ושמעתי שחלק אמרו שהוא לא עושה רעש בכלל ועכשיו אתה אומר שכן ואני ישן ליד המחשב הוא איזה מעל חצי מטר קרוב למיטה שלי מה אני יעשה איך עושים את המוד הזה שהמאווררים לא יהיו בעוצמה גבוהה מתי שאני נגיד משאיר את המחשב דולק בלילה ואיך אני עושה שיפעלו בעוצמה מלאה שאני משחק במשחקים ודברים כבדים ?גם אני איזה אחי...חחשבתי הוא לא רועש כלכךאבל ממש זה רועש...ממש...ניסיתי לההרדם עם זה ולא הצלחתי....
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים פשששששששששש איזה מבואס אני איך אפשר לפתור את בעיית הרעש בלי להשקיע סכום כסף כי אבא שלי ירצח אותי ?? :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר בגלל זה פתחתי את הת'רד הזהיש למישהו תשובה?האם פאן באס יפתור את הבעיה?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אפשר פשוט לעשות מוד של 12V ל7V ואתה תראה איך הרעש נעלם...ואם זה עדיין מפריע לך רד ל5V...
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים יש לי שתי שאלות אבל תשתדלו לענות לי עליהם :1. מה זה מוד ואיך עושים את המוד הזה (מה שהזכרתם עם המתחים) ?2. מה זה פאן באס ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים יש לי שתי שאלות אבל תשתדלו לענות לי עליהם :1. מה זה מוד ואיך עושים את המוד הזה (מה שהזכרתם עם המתחים) ?2. מה זה פאן באס ?מצתרף לשאלה בדיקה פיזית (עם האצבע )האטתי את שני המאוררים והרעש פחת בהרבה אולי אפשר לחבר איזה פונציומטר או לא יודע איזה נגד מדובר על המאוררים של המארז פשוטים שמחוברים ישירות לספק תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר מ12V ל5V הכוונה במוד?זה מהירות המאוורר או עוצמת המאווררכמה יעלה פן באס נחמד שיפתור תבעיה?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים 70-400 ויותר גם..הממוצעים (ומספיק איכותיים) עולים סביבות 120. והם יכולים להוסיף הרבה יופי למארז..
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר האם תוכל לכווןן אותי לכמה המלצות שלך לגבי פאן באסיםומה מיוחד בכל אחד שהמלצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.