פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת?א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן?ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס?תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת?א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן?ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס?תודה רבה.א. קירור חזק ושקט, זהה לקירור שמקבלים עם האולטרה.ב. בלי מודים הGT שלי עושה 410/1160.ג. אתה מוריד קובץ ביוס של הכרטיס ועורך אותו באמצעות תוכנת Nibitor. לאחר מכן אתה צורב את הביוס באמצעות תוכנת Winfox II (מגיעה עם הבאנדל).
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים הגוף קירור טוב, אבל ... הפלסטיק שמכסה את הגוף קירור חוסם את זרימת האויר ופוגם ביכולות של ההיטצינג.לגבי OC תסתכל במפרט שלי
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים יש לי גם את הכרטיס הזה ואני רוצה לעשות OC אבל אני לא ממש יודע איךאז אם מישהו יכול להסביר לי? אל תגידו לי לחפש כי זה לא עוזר...אם אפשר באי סי יהיה יותר טוב(227828133)תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים כן אני על קירור סטוק אבל העפתי את הפלסטיק לקביניזיבי ;Dועכשיו זה מקרר יותר טוב? בכמה?
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים עד כמה זה עזר?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=140950.0וזה בטמפ' של קיץ . ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.