פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אתמול בלילה שיחקתי קצת עם הכרטיס והורדתי לו את הליבה ל390 וזכרונות ל830 בדרך כלל הייתי מקבל 4200-4300 אבל ככה קיבלתי את הציון 4764למה זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אבל הסטוק של הכרטיס הוא 325/700..... :-\ או שעשית OC ואחרי זה הורדת?? לא טוב לך עם זה? זה יותר טוב לא?
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר זה מעולה...אבל למה זה קורה???וכן העליתי ואז הורדתי...חוצמזה יש לי בעיות ב- call of duty 2 שכל הקירות הופכים לסגולים\ירוקים...וזה לא קשור לצינורות או לOC כי גם כשסגרתי הכל זה עדיין עשה את זה...
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים היי עמית בוא תבין משהו אחד קטן כדי להגיע לתוצאה גבוהה לא צריך להעלות את הליבה והזכרונות למהירויות מסחררות זה עניין של משחק אתה צריך למצוא את היחס המסויים של הכרטיס שלך ואז אתה מעלה בהתאם נגיד תנסה ליבה 387 וזיכרונות 831 או כאלה משחקים ואז תראה שהציון יעלה או יירד בהתאם ואז תתפוס את היחס של הכרטיס שלך מה שכן אם יש לך בעיה במשחק ואתה רואה כל מיני דברים סגולים/ירוקים אלה נקראים ארטיפקטים שנובעים מחום ואני כבר הבנתי שאצלך יש סליינסר אז מה שאני ממליץ לך זה ריענון משחה טרמית טובה כגון: MX1 או AS5 שיהיה לך רק בהצלחה אחי אחלה גבר אתה
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים הסיבה שהציון עלה במקום לכאורה לרדת זה מכוון שאין שום ארטיפקטים או שיש פחות ארטיפקטים, אם יש ארטיפקטים הציון יורד. שיטה אחת לOC היא להעלות במעט עד שהציון יורד
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר הסיבה שהציון עלה במקום לכאורה לרדת זה מכוון שאין שום ארטיפקטים או שיש פחות ארטיפקטים, אם יש ארטיפקטים הציון יורד. שיטה אחת לOC היא להעלות במעט עד שהציון יורד אין לי מושג על מה אתה מדבר(לא בשביל להכעיס פשוט זה לא קשור למה ששאלתי...) ולגבי הציון...אני חושב שהקטע של האיזון נכון למרות שבראש זה לא מסתדר לי כל כך... אם מישהו יכול להסביר לי איך במהירות גבוהה ויציבה(בלי ארטיפקים)אני מקבל ציון נמוך יותר ממהירות נמוכה יותר אני אשמח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.