עבור לתוכן

סוניק טאוור-בעיה בהרכבה

Featured Replies

פורסם

קניתי סוניק טאוור, ואני מנסה להרכיב אותו לK8.

ההגבהת פלסטיק שלו באה עם שני תופסני פלסטיק, ואין אומים לחיבור הסוניק עצמו.למישהו יש מדריך יותר מפורט מזה באתר של טרמעל דרק?

פורסם

ההרכבה הכי קלה ברגע שיודעים לבצע אותה.

1.פרק את הברגים של התושבת מהפלסטיק.

2.פתח את שקית הניילון שבאה עם הסוניק עבור ה K8.

3.מרח משחה טרמית על המעבד.

4.השתמש בתופסן ובברגים שבאים עם השקית של ה K8 והברג אותם עם התופסן על התושבת מהפלסטיק של המעבד ( במקום הברגים שהוצאת מהתושבת בהתחלה ).

*** אתה יכול להוציא מהתושבת הפלסטיק בהתחלה רק בורג אחד למקם את הסוניק על המעבד ( כמובן לאחר מריחת משחה ) להרכיב את התופסן של הסוניק במקום הבורג שפרקת ולאחר מכן להוציא את הבורג השני למקם את התופסן מעל החור השני ולהרכיב את הבורג השני שסופק עם הסוניק. כל זאת כדאי למנוע בריחה של החלק התחתון של התושבת***

פורסם

המריחה של המשחה והמיקום של הסוניק צריכים להיות אחרונים..

פירוק

התאמה..

הרכבה..

מריחה..

מיקום, חיזוק..

פורסם

קניתי סוניק טאוור, ואני מנסה להרכיב אותו לK8.

ההגבהת פלסטיק שלו באה עם שני תופסני פלסטיק, ואין אומים לחיבור הסוניק עצמו.למישהו יש מדריך יותר מפורט מזה באתר של טרמעל דרק?

פורסם
  • מחבר

עשיתי בידיוק את מה שאמרת רק שבסוף הברגים לא נתפסו בכלום ורפפו...האם להישאר עם בסיס הפלסטיק הלבן? ניסיתי עם והרגים לא נכנסו.

ניסיתי בלי והברגים לא נתפסו בכלום.

פורסם

עשיתי בידיוק את מה שאמרת רק שבסוף הברגים לא נתפסו בכלום ורפפו...האם להישאר עם בסיס הפלסטיק הלבן? ניסיתי עם והרגים לא נכנסו.

ניסיתי בלי והברגים לא נתפסו בכלום.

תירגע,שתה משהו קר.

הבסיס שהיה לך בלוח לבן ? אתה בטוח שזה הבסיס המקורי של הלוח ?..לא משנה אני בהערה בסוף רשמתי שלא תוציא את שני הברגים מהתושבת אלא קודם כל אחד ואז במקומו אתה צריך להבריג את הבורג שהגיע לך עם הסוניק עבור K8 ולא משהו אחר. הברגים דיי ארוכים כך שאני לא רואה בעיה להבריג ( אתה יכול לוותר על הדיסקית מהפלסטיק שמגיעה גם כן באריזה ).

פורסם
  • מחבר

לא הפלייט של הלוח הוא שחור,ה"ברגים" שלו הם לבנים.

העניין הוא שאחרי שהברגתי את הברגים של הסוניק (הבאקפלייט לא נפל...היו לי עוד 4 ידיים שעזרו לי...) הם לא נתפסים בכלום...זה נראה כאילו חסר אומים שיתפסו את הברגים מאחור...

פורסם

אולי תעשה עם התופסן H ולא תסתבך ותחסוך לעצמך מאמץ וכאב ראש?

פורסם

תשתמש בלינק שהביאו לך כאן למעלה יש הסבר מעולה ומובן לגבי התקנת הסוניק על K8 . :xyxthumbs:

פורסם

(חבר של domiel, שעזר בהרכבה)

תבינו, בתוך החורים כרגע יש תופסני פלסטיק. הם קטנים מדי כדי שהבורג ייכנס בתוכם. אם מוציאים את התופסני החורים גדולים מדי והבורג לא מתברג לשומדבר.

אם היה אומים כנראה שהיה אפשר, אבל אנחנו לא יודעים מה עושים במצב הנוכחי.

פורסם

(חבר של domiel, שעזר בהרכבה)

תבינו, בתוך החורים כרגע יש תופסני פלסטיק. הם קטנים מדי כדי שהבורג ייכנס בתוכם. אם מוציאים את התופסני החורים גדולים מדי והבורג לא מתברג לשומדבר.

אם היה אומים כנראה שהיה אפשר, אבל אנחנו לא יודעים מה עושים במצב הנוכחי.

תמונה אחת שווה אלף מילים...שלח תמונה + הסבר עלמנת שנוכל לעזור.

אני לא מבין איך עכשיו התושבת העליונה מתחברת לתחתונה ? אתם אמורים להרכיב את הסוניק על התושבת שמגיעה עם הלוח בעזרת התופסן והברגים שמגעים עם הסוניק בתוך השקית של ה K8 .

פורסם
  • מחבר

אוקי,עזבו,צריך להחליף את התקן הריתוק של הלוח באחד אחר...כל האנשים שניסו להתקין פנו אחר כך לג'יגהבייט העולמית כדי שתישלח להם תושבת מתאימה...

אני כבר שולח איימיל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים