עבור לתוכן

איפה אפשר לעשות OC לכרטיס מסך ב Riva Tuner ?^^

Featured Replies

פורסם

לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו

ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים. :)

פורסם

תמונה שווה אלף מילים :

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תמונה שווה אלף מילים :

הגעתי לפה.... אני לא יודע איפה עושים את האוברקלוק נכנסתי לאפשרות שליד ה AGP אני לא רואה שם כלום שקשור לאוברקלוק..

פורסם

אחי שים לב שיש שתי מקומות , אתה פתחת את העליון שמסומן "target adpter" , אתה צריך את התחתון

איפה שרשום "driver settings"

פורסם
  • מחבר

אחי שים לב שיש שתי מקומות , אתה פתחת את העליון שמסומן "target adpter" , אתה צריך את התחתון

איפה שרשום "driver settings"

אוקיי הבנתי.

טוב הגעתי לעמוד סוף סוף,מה אתה מציע לי לעשות עכשיו?.. אחרי ה OC לעשות ריסט משהו ? אני לא רוצה לפספס משהו..

פורסם

זה לא שונה , אתה פשוט פותח במקום הלא נכון, שני התפריטים דומים וזה מבלבל

מקווה שזה יבהיר ..

[עריכה] אני רואה שבזמן שערכתי את התמונה כבר הבנת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה לא שונה , אתה פשוט פותח במקום הלא נכון, שני התפריטים דומים וזה מבלבל

מקווה שזה יבהיר ..

[עריכה] אני רואה שבזמן שערכתי את התמונה כבר הבנת :xyxthumbs:

צירפתי תמונה למעלה,תודה על העזרה ד"א , אני במקום הנכון עכשיו מה אתה מציע לי לעשות ? כמה לעלות איפה לעלות אחרי ה OC לעשות ריסט

להריץ תוכנה כלשהי?

פורסם

קודם כל למעלה איפה שרשום "standard 2d" תשנה ל "3d performance"

ותעלה כל פעם את הליבה והזכרונות בקצת. זה בכללי , אבל ..:

המלצה שלי , תנסה קודם כל בדרייברים של NVIDIA תחת "הגדרת מהירויות שעון" או "clock frequency settings"

לעשות "detect optimal settings" (אגב, גם שם תוודא שאתה משנה את ה3D ולא את ה2D )

(אם אין לך את האופצייה הזאת תוריד את הקובץcoolbits ותתקין אותו, זה יפתח לך את ההגדרות האלה)

ככה הדרייבר ינסה לגלות לבד לכמה הכרטיס יכול להגיע ולהישאר יציב, זה ייתן לך נקודת מוצא טובה, ,תריץ בדיקה ב3DMARK

תראה שאין ארטיפקטים., אם אין אז תכנס לריבה טיונר ותנסה להעלות כל פעם בקצת את הליבה\זיכרון ובמקביל להריץ בדיקות ב3DMARK

לראות שאין ארטיפקטים, ברגע שמופיעים לך ארטיפקטים ירוקים או סגולים או שניהם, סימן שהעלית את הליבה יותר מידי

ואם מופיעים לך כל מיני קווים מוזרים לאורך המסך זה בד"F אומר שהעלית את הזיכרון יותר מידי

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל למעלה איפה שרשום "standard 2d" תשנה ל "3d performance"

ותעלה כל פעם את הליבה והזכרונות בקצת. זה בכללי , אבל ..:

המלצה שלי , תנסה קודם כל בדרייברים של NVIDIA תחת "הגדרת מהירויות שעון" או "clock frequency settings"

לעשות "detect optimal settings" (אגב, גם שם תוודא שאתה משנה את ה3D ולא את ה2D )

(אם אין לך את האופצייה הזאת תוריד את הקובץcoolbits ותתקין אותו, זה יפתח לך את ההגדרות האלה)

ככה הדרייבר ינסה לגלות לבד לכמה הכרטיס יכול להגיע ולהישאר יציב, זה ייתן לך נקודת מוצא טובה, ,תריץ בדיקה ב3DMARK

תראה שאין ארטיפקטים., אם אין אז תכנס לריבה טיונר ותנסה להעלות כל פעם בקצת את הליבה\זיכרון ובמקביל להריץ בדיקות ב3DMARK

לראות שאין ארטיפקטים, ברגע שמופיעים לך ארטיפקטים ירוקים או סגולים או שניהם, סימן שהעלית את הליבה יותר מידי

ואם מופיעים לך כל מיני קווים מוזרים לאורך המסך זה בד"F אומר שהעלית את הזיכרון יותר מידי

בהצלחה :xyxthumbs:

בדרייבר של NVIDIA אין לי את ה clock frequency מאיפה אפשר להוריד את הקובץ שאמרת ? , אגב לעלות 10 בליבה ו10 בזכרון ואז להריץ 3DMARK?

פורסם

יש את זה כאן באתר : http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=31

אחרי שתעלה את המהירויות לאופטימליים בדרייבר תריץ בדיקה, תעלה כל פעם ב5 בערך ותריץ עוד פעם בדיקה

פורסם

הקול ביטס מזמן לא עובד, הקישור דפוק,

תעשה 0.5 MHZ OC בריווה ותפתח לך האפשרות...

תעלה כל פעם יותר מ10 זה משגע ומייגע... כל עוד הטמפ' של בסדר תקפיץ 50 .. בליבה היחס שונה כמובן..(נמתחת פחות).

בהצלחה :smile1:

פורסם
  • מחבר

הקול ביטס מזמן לא עובד, הקישור דפוק,

תעשה 0.5 MHZ OC בריווה ותפתח לך האפשרות...

תעלה כל פעם יותר מ10 זה משגע ומייגע... כל עוד הטמפ' של בסדר תקפיץ 50 .. בליבה היחס שונה כמובן..(נמתחת פחות).

בהצלחה :smile1:

רגע אז לעלות בזכרון 10 , וכמה להעלות בליבה? חשבתי להעלות 50 בשתיהם.....זה לא יהיה בסדר?

פורסם

יהיה בסדר מה שאמרתי זה שהליבה נגיד יכולה לקבל גג 100MHZ אובר והזיכרון 200 ומעלה מבין... הליבה נמתחת פחות, בתור התחלה תעלה בשניהם אחרי זה תשחק עם זה,

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

יהיה בסדר מה שאמרתי זה שהליבה נגיד יכולה לקבל גג 100MHZ אובר והזיכרון 200 ומעלה מבין... הליבה נמתחת פחות, בתור התחלה תעלה בשניהם אחרי זה תשחק עם זה,

בהצלחה

אממ עם מה לעשות ה RIVA TUNER או דרך הדרייבר מה אתה מעדיף?אחרי כל אובר להריץ בדיקה ב 3DMARK כן ? אפילו אפשר להריץ ב ATITOOL

לראות שאין אפרקטיפים איך שלא קוראים לזה :| לא?

טוב אני מעלה 50 בזכרון,10 בליבה איך זה?

הנה בנתיים מה שכתוב בRIVA TUNER

500 ליבה , 900 זכרון לליבה להעלות 10 ולזכרון 50,טוב בוא ננסה. אגב תענה לי על השאלות :) תודה!

פורסם
  • מחבר

טוב הנה האובר שעשיתי :

לבנוסף הרצתי בדיקת ארפיקטיפים איך שלא קוראים לזה ב ATITOOL ל5 דקות הגיע ל73 מעלות..

איך זה?

עוד מעט מריץ 3DMARK

אוי הרצתי 3DMARK והתוצאה עלתה רק ב50 נקודות,טוב מן הסתם המעבד שלי 2.4 הגביל את הכרטיס מסך גם כשהיה בסטוק,ואם אני יעשה אובר זה יהיה צוואר בקבוק יותר גדול,מה אתם אומרים להחזיר לסטוק?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים