פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשהובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוקתודה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אם אתה גר בסיביר אז כןבארץ קשה לי להאמין כי זה אומר (בימים אלה) שטמפ' המחשב נמוכה מטמפ' החדר או ממש ממש קרובה לה - וקשה מאוד להשיג טמפ' כזה.(אלה אם יש לך קירור גז)
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אם אתה גר בבסיביר אז כן בארץ קשה לי להאמין כי זה אומר (בימים אלה) שטמפ' המחשב נמוכה מטמפ' החדר או ממש ממש קרובה לה - וקשה מאוד להשיג טמפ' כזה. (אלה אם יש לך קירור גז) אני אתמול הגעתי ל 22 מעלות במעבד בעזרת מזגן על קירור ... קפאתי
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר אני בחדר רגילואני לא גר בסיביר חחחבלי מזגןובכל זאת יש הביוס רושם לי 22 מעלותובדקתי דרך התוכנה SPEEDFAN ושם זה רשם 26 מעלות
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אז החיישן שלך "טיפה" מזייףאומנם בימים האחרונים קר..(אולי במיוחד באזור שלך..)אבל להגיע ל22 מעלות זה כבר..(חח אני אתמול ב3 בלילה הגעתי ל40מעלות עם 3GHZ פרסקוט..!!!)..תבדוק עם עוד תוכנות.(אם התוכנה של ABIT וEVEREST..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.