עבור לתוכן

ביצוע O.C ל GTO2

Featured Replies

פורסם

חבר'ה מס' שאלות :

1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ?

2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

פורסם

בטח שבשלבים! :D

פורסם

חבר'ה מס' שאלות :

1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל  16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ?

2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

מצטרף לשאלה 2

פורסם

שומר כפרויקט ושם אותו כdefualt.

או שתצרוב ביוס של X850XTPE,הבעיה איתו היא שהתזמונים של הזכרונות נמוכים לרמה שאיי אפשר לעבור את ה600MHZ איתו....

אבל אני מתיע לך פשוט לשמור את זה כפרויקט ולשים בדיפולט.

פורסם
  • מחבר

אני הולך למות.... :kopfpatsch:

שמתי לב עכשיו לאחר פתיחת הצינורות ל 16 שהליבה נמצאת ב 400 אבל הזיכרונות ב 490 ...הם לא צריכים להיות על 980 ?

אני הולך למות אם נדפק לי הכרטיס :s07:

פורסם

490*2=980

פורסם
  • מחבר

490*2=980

מהיכן הגיעו ה 2 ? מה יש רק שני זיכרונות לכרטיס ?

פורסם

DDR = Double Data Rate

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חשבת שאתה כבר מת, אה? P:

שים לב שתמיד בסקירות כותבים את המס' המקורי, ובסוגריים את המס' האפקטיבי, כמו 490 (980)

כמו שאמרו פה קודמי, זה בגלל זיכרון ה DDR

פורסם

אתה לא חייב לצרוב ביוס של XT PE או לשמור כדיפולט אתה גם יכול רק לערוך את הביוס של הכרטיס עם הערכים החדשים של כמה שלא יהיה שתגיע אליו.

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב לצרוב ביוס של XT PE או לשמור כדיפולט אתה גם יכול רק לערוך את הביוס של הכרטיס עם הערכים החדשים של כמה שלא יהיה שתגיע אליו.

איך עורכים את הביוס של הכרטיס ?

פורסם

אתה שומר אותו, אני לא יודע להסביר לך איך לשמור אותו כי הדרך היחידה שאני מכיר היא דרך התוכנה של הכרטיס מסך שלי והיא לא תתאים לך, תנסה לראות אם לספייר יש יוטילטי כזה, אם לא חכה שמישהו יסביר(אני בטוח שאפשר דרך דיסקט או משהו).

אחרי שאתה שומר את הביוס של הכרטיס אתה עורך אותו עם תוכנה שקוראים לה NIBITOR, תערוך רק את הערכים של המהירות, ואני במקומך לא הייתי עורך למהירות מקס אלא אם כן הייתי בטוח ב1000% אחרי חודשים של בדיקות שזה באמת הערכים הטובים ביותר ואל תפחד מערכים לא שווים, כלומר 532 וכאלה...

וצורב בחזרה לכרטיס.

אל תשנה שום דבר חוץ מזה!

נ.ב

אתה יכול גם להוריד את הביוס של הכרטיס ממלא אתרים שיש בהם את הביוסים ורק לערוך...או אפילו להשתמש בביוס של NIBITOR אבל אני הייתי מוריד מאתר אחד שמתאים בדיוק לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים