פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים המארז הוא: ATX דגם 8668אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא.תודה לעוזריםאם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים זהו מארז ג'נרי כלומר,אין פה לאף אחד מושג איזה מארז זה...תצטרך לקחת מטר ולבדוק כמה רחב המארז.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים רוב הסיכויים שהוא יכנס..(כמובן עם רווח קטן ביותק בין הדלת למאוורר..)ובשביל להיות בטוח ב100% תמדוד עם מטר..
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים יכנס יכנס הBT בסביבות ה12 ס"מ..http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כמו שכולם אמרו הוא יכנס, אבל מומלץ ואף רצוי שתעשה חור בדלת ושרוול בין הדלת לBT... זה גם יהיה יפה וכם יותר יעיל...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר אני חייב לעשות את כל הסיבוך הזה?!!?!?!רק בשביל להכניס BT למארז?אם אני לא עושה OC ואני לא כל כך רוצה להתעסק עם זה... אז האם יש לי שימוש ב-BT במחשב זה אומר כאילו שאם יש טמפרטורה יותר נמוכה אז גם המחשב יעבוד יותר מהר?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים בעיקרון אובר קלוק מחמם ומעלה ביצועים,קירור טוב מאפשר אובר קלוק ובמקרה של Big Typhoon גם שקט בייחוד אם יש לך AMD והאופציה cool & משהו פעילה.לדעתי כדאי לך הביג טייפון ומקסימום תקדח חורי אוורור בדלת מולד הביגטייפון.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר יש לי מעבד P4 3.0 GHZ עם 2MB Cache. ליבת 64 ביט.מה האוברקלוק יכול לעזור לי?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים נכון לעכשיו ה3GHZ מספיק ביותר למשחקים וכואבל בעתיד היותר רחוק וכושכבר הדרישות יעלו תעשה OCוזה גם יעלה לך תביצוועים בכול מיני דבריים כמו טעינות עליה של תוכניות וכו וכו..(אומנם לא יהי הכי מורגש אבל יעלה כמובן שתלוי בOC שעשית....)...וOC עושים גם בשביל הכיף..(הביצועים זה התוספת להנאה..!!!)
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר אם אני לא יעשה OC ואני רק ישים את ה-BT אני עדיין ירגיש שינוי משמעותי במהירות של המחשב?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים המחשב יעבוד אותו הדבר אבל יהיה פחות חם..(ביצועים יהיו +- אותו הדבר אם לא אותו הדבר..רק במקרה של OC זה..)
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר זה קשה לעשות OC למעבד, זה אומר שאפשר לעשות את זה דרך תוכנה וזהו? או שזה יותר מסובך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.