פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים לפתוח לא, אבל אתה יכול לתת לדחוף לו קצת את הקלוקים........יש לך את הרגיל או SE ?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440??יש מה לפתוח בו בכלל??יש גרסאות וחברות שהכרטיסים שלהם (GF4MX כמובן) מוצלחים מאוד באוברקלוק, ואתה יכול להגיע לשיפור משמעותי באחוזים.הבעיה עם הכרטיסים האלו, היא שהם לא תומכים חומרתית במשחקים ובטכנולוגיות של היום, והאוברקלוק יכול לשפר את הביצועים רק במשחקים הישנים יותר.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אההה הבנתי...ואין מצב שזה יעבוד טוב עם משחקים של היום??וזאת הרגילההוא נגיד שאם יש משחק חדש שפועל לאט, הוא יפעל קצת יותר מהר.אני עשיתי OC לג'יפורס 4 שהיה לי וכששיחקתי ב- NFS הצלחתי להעלות רזולוציה אחת יותר ורמת פרטים אחת יותר ממה שהייתי מצליח קודם בלי שום תקיעה של המשחק
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים הוא נגיד שאם יש משחק חדש שפועל לאט, הוא יפעל קצת יותר מהר.אני עשיתי OC לג'יפורס 4 שהיה לי וכששיחקתי ב- NFS הצלחתי להעלות רזולוציה אחת יותר ורמת פרטים אחת יותר ממה שהייתי מצליח קודם בלי שום תקיעה של המשחקאין מה להשוות בין gforce 4 ל-gforce 4 MX ,gforce 4 MX זה בסה"כ gforce 2 מהיר.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים בעעע..משחקים כמו FEAR ו AGE OF EMPIRE לא יעבדו נכון?? לא.. אל תתאמץ ממש בשביל עוד 2-3 FPS לא שווה להתאמץ..(אם בכלל..)
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אין מה להשוות בין gforce 4 ל-gforce 4 MX ,gforce 4 MX זה בסה"כ gforce 2 מהיר.זה לא ממש נכון בGF4 MXרואים הרבה יותר יפה מGF2 מבחינת איכות צבעים ...או שידור טלוויזיה........ויש לו יותר זיכרון.....שווה לעשות לו OC אבל יש משחקים כמו שאמרו לך מקודם שלא יעבדו בגלל תמיכה חומרתית......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.