פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים SUBX מצטער לאכזב אותך,המארז נוראי.באותו מחיר יש הswing ואת הtransformer שפשוט הרבה יותר טובים.ה-swing שאתה מדבר עליו זה הviking בעצם, סווינג זו מילת "הסלנג" של הויקינג
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים עזוב אותך משטויות יש לך אחלה מארז עים שליטה והכל תחדש אין שום נזק בהחלפת מאוררים ועים יהיה לך שליטה עוד יותר פצצה אבל בכל מיקרה היה לך על המאוורר של הcpu כי יש תוכנה שמימנו אפשר לישלוט על המאוורר של המעבד נראה לי ספיד פאן
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים איזה שטויות יש הבדל של שתי מעלות+- בהחלפת מאוורר...מניסיון...תלוי איזה מאוורר עים עכשיו יש 1700 rpm והוא ישים 5K rpmיהיה הבדל לפנים
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ה-RPM בכלל לא חשוב!!! חשוב הזרימת אויר!! אם נגיד נשים מאורר שמסתובב במהירות 10,000 סל"ד עם סנפירים מאוזנים ומולו מאורר שמסתובב במהירות 1300 סל"ד וסנפירם אלכסונים מה יזרוק יותר אויר??? ברור שהמאורר השני כי המאורר הראשון בכלל לא יזרוק אויר
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים CFM זה מה שאתם מחפשים...TT טאנדרבלייד הוא אחד המאוררים הנגישים בעלי יחס CFM /DBA טוב.. 78/21
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים כן אבל רוב המאווררים הם 25 יש את סטרית פייטר שהוא 32 כמובן שצריך להיתיחס לזה גם אבל זה פחות עקרוני למה כי בחנות לא נראה לי שהוא ימצא פחות מ25 שזה רגיל אלה עים יכוונו אותו ואני כימעת בטוח שהמוכר יאמר לו שזה פחות מ 25כך שזה פחות חשוב במיקרה הזה לרב זה 25
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים CFM זה מה שאתם מחפשים...TT טאנדרבלייד הוא אחד המאוררים הנגישים בעלי יחס CFM /DBA טוב.. 78/21 הוא כאילו מומלץ? ואיפה כדאי לחבר מאוורר כזה במארז כדי שתהיה זרימת אוויר כמה שיותר טובה?
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מה שאני יאמר לך כך עדיף שתעשה cfm כמה אויר הוא מכניס או מוציא dba כמה רעש הוא עושהrpm כמה סיבובים שכמה שיותר בדרך כלל יותר רעש אז ככה עים תימצא משהו 100 cfm אבל 50dba לא שווה עים תימצא 60cfm עים 20dba עדיף את זה עים ה20 לפי דעתי תעשה מה שאתה חושב נתתי לך הגדרות עים לא ידעת
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים ה-swing שאתה מדבר עליו זה הviking בעצם, סווינג זו מילת "הסלנג" של הויקינגשום סלנג.הויקינג:http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htmהסווינג:http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/sws/sws.htmלפני שמזבלים,בודקים אם צודקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.