פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אמממ...קיבלתי לעשות עבודת ביתא.אני אמור לצייר כל דבר לא משנה מה העיקר שיזוז (כאילו אנימציה...)המורה אמרה לי שעושים זאת ע"י delayעכשיו, אני לא כזה גאון ב- C אז אני צריך קצת עזרה עם הפונקציות האלו...ב.איזו תוכנה ל-C אני צריך בשביל להריץ ב- XP ?מאיפה אני יכול להוריד?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתה צריך חבילה גרפית.לדעתי אתם משתמשים בחבילה גרפית של בורלנד.תן מעט מידע על כך.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר איזה מידע אתה צריך בדיוק?אנחנו פשוט משנים את הגישה ל- GBI במקום BIN ומשתמשים בתיקיה #include <graphics.h>
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אוקיי אתם אכן משתמשים בחבילה גרפית של בורלנד.אתה לא יכול להריץ את התוכניות שאתה בונה בחבילה גרפית זו תחת ווינדוס.delay זו פונקציה שמספקת לך השהייה (הזמן מועבר ב-ms בסוגריים) איתה אכן תוכל ליצור אנימציה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אבל אני צריך את סביבת העבודה שליאתה יכול להביא לי לינק להורדה?כלום לא עובד אצלי!!!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר הוא לא מזהה אצלי את התיקיות בתוכנית שלי...**עריכהאני צריך Borland C++
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים תכנס ל: Options> Directories.תכוון כל תיקייה למקום ששמרת בו את הקומפיילר ואז סלש Include,Lirbrary ו-Output בהתאם.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים למה אתם חייבים לסבך?התרגיל צריך להדגים אנימציה (כמו שרשום, באמצעות delay), לא גרפיקה.אפשר לעשות אנימציה פשוטה באמצעות הדפסה למסך.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר תכנס ל: Options> Directories.תכוון כל תיקייה למקום ששמרת בו את הקומפיילר ואז סלש Include,Lirbrary ו-Output בהתאם.לא עוזר...הוא עדיין מראה לי את אותה שגיאהאולי אני צריך להעתיק אותו לכונן C ?כי התוכנה עומדת אצלי בשולחן העבודה...ואיך אני פותר את התרגיל?נגיד שיש לי מרובע שאני רוצה להזיז אותו קצת...
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר אתה יכול למחוק אותו ולצייר אותו במקום אחר.המורה הסבירה לי שכמו שאמרת לימחוק אותו או להשחיר אותו...ראיתי את הכיתה עושה את זה עם מערכים...אני לא מבין את המערכים...מי שהוא יכול להסביר לי?זה משהו כזה:המערך או המערכים הראשונים מציירים את הריבוע (4 מערכים, 4 קווים)אחר כך יש את ה- delayואז עוד 4 מערכים עם בצע שחור (כאילו תהליך המחיקה)
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אתה יכול למחוק אותו ולצייר אותו במקום אחר.לא עושים את זה ככהזה יוצר הבהוב וזה לא נעים לעיןעושים את זה עם שתי שכבות ו-flip ביניהן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.