עבור לתוכן

מנסה לבדוק ביצועי מחשב בתוכנה 3DMARK 2005 ולא מצליח !!

Featured Replies

פורסם

תראו פעם ראשונה שאני מוריד את התוכנה הזאת כדי לבדוק את ביצועי המחשב הישן שלי שהוא פנטיום 3 וכרטיס מסך GEFORCE 4 440MX אבל סתם רציתי לבדוק כמה אני יקבל כי אני יודע שזה יהיה קצת הורדתי אותה בשביל המחשב החדש שיגיע אלי עוד מעט

בכל מקרה עשיתי ישר שהפעלתי את התוכנה RUN 3DMARK ואז הוא מהבהב המסך הוא נהיה שחור ואז זה חוזר  לתוכנה ויש שם הודעת שגיאה, הפעלתי מחדש את המחשב גם לא הצלחתי מה זה יכול להיות ?

וגם אני רוצה שתכתבו לי איזה הגדרות אני צריך לשים שם לא הבנתי יש שם בדיקת משחקים , בדיקת מעבד תסבירו לי כבר אחרי זה יש תמונה....  :s05:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ולפי ההודעה הכרטיס שלך לא תומך בPixelShader (צלליות בכללי..)

אתה צריך להוריד לו את הבדיקה הזאת מהתוכנה אולי זה יעזור (ובשביל זה את צריך את גירסאת הפרו..)

ויכול להיות שבכללי ל3DMARK יש בעיית תאימות (כמו ששמת לב..) עם מחשבים כאלה ישניים (בשביל זה יש תוכנות 3DMARK יותר ישנות..)

פורסם

תשכח מזה...

המחשב שלך כלל לא מסוגל להריץ את הבדיקה ב 3D05

פורסם
  • מחבר

ולפי ההודעה הכרטיס שלך לא תומך בPixelShader (צלליות בכללי..)

אתה צריך להוריד לו את הבדיקה הזאת מהתוכנה אולי זה יעזור (ובשביל זה את צריך את גירסאת הפרו..)

ויכול להיות שבכללי ל3DMARK יש בעיית תאימות (כמו ששמת לב..) עם מחשבים כאלה ישניים (בשביל זה יש תוכנות 3DMARK יותר ישנות..)

אחי הגירסה הזאת היא גרסת PRO 1.00 ובדקתי בהגדרות ובכלל הפיקסל שיידר לא היה מסומן ניסיתי לשנות עוד כל מיני פונקציות בהגדרות ולא הצלחתי

ודרך אגב אני סתם רציתי לבדוק אם אני יקבל נקודות קצת...

פורסם

רד מי זה,התוכנה לא תיפעל במחשב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים