פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה..פרטים על הלוח.http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני לא מאמין שתצליח להגיע לתוצאה גדולה במיוחד....(מניסיון עם לוחות של גיגה בייט...)אני מאמין שמקסימום תגיע ל-2.4 גיגה הרץ ולא בטוח שהמחשב יעשה בוט...(ככה זה לפעמים בלוחות של גיגה בייט..)אבל תנסה אי אפשר לדעת...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר שאלה נוספת - כולנו יודעים שהצי'פסטים של גי'גבייט רותחים ובגלל הכרטיס מסך שלי (הגודל שלו) שיושב ממש מעל הציפסט אין לי אפשרות לקרר אותו... האם האובר קלוק שאני יעשה יכול לשרוף אותו? מאוד חשוב לי לדעת מכיוון שאין לי אחריות, החנות שקניתי ממנה את החלקים פשטה את הרגל.....
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לדעתי תשים מאורר 40 מילימטר פשוט וזה יקרר יופיאל תצפה לתוצאות מרשימות...בעיקרון אמורה להיות לך אחריות של 3 שנים אצל היבואן...תתקשר אל cd-log ותברר לגבי האחריות שלך
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים זה לא הציפסטים של גיגהביט זה הNF4 שחם (לא ממש משנה באיזה לוח..)..ולשרוף אותו לא מאמין שתגיע למצב כזה בכלל (המעבד וכו כבר יגבילו אותך ..)..ולאן תגיע..??תנסה ותראה (אולי לא הכי רחוק אבל שווה לנסות..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.